SKANDAL KOJI JOŠ UVIJEK TRESE EVROPU, URAGANKE OPTUŽENE ZA PLAGIJAT: Ovo je orginalna pjesma, komentari pljušte sa svih strana!

Novosti

Obožavatelji mladog Talijanskog glazbenika Luce Marzane tvrde da je pjesma ‘Loco-Loco’ plagijat, no Uraganke su svoju pjesmu predstavili ranije
Dok je gotovo cijela regija zaluđena nastupom Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji, a čestitke i komentari pljušte sa svih strana, Talijani tvrde kako je pjesma Srpkinja – plagijat.

beovizija-drugi-dan-29022020-0005-snapseed-optimized

Obožavatelji talijanskog glazbenika, 21-godišnjeg Luce Marzane, poznatijeg kao Aka 7even, tvrde da je pjesma “Loco-Loco” plagijat. Prema njima, original pripada mladom Talijanu s samo jednim “Loco” u nazivu pjesme, pišu srpski mediji.

Također, obožavatelji ne prestaju postavljati linkove njegove pjesme “Loca” ispod objava o grupi Hurricane, tvrdeći da su ga Ksenija, Sanja i Ivana pokrale.

-->

No, Uraganke su svoju pjesmu javnosti predstavile ipak prije negoli se pojavila pjesma mladog Talijana, a Srbi nisu primijetili nikakvu sličnost, osim u dijelu u kojem se govori “ram-pam-pam”.