SJEĆATE SE ŽELJKE JURIŠIĆ IZ “ZVEZDE GRANDA”? Sada je u polufinalu showa “Nikad nije kasno”: Velika transformacija, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Novosti

Iako je tek prošla u finale, Živinice se već spremaju za njenu pobjedu!Željka Jurišić otkriva da je sretna svojim plasmanom u emisiji ”Nikad nije kasno” ali da se pobjedi i ne nada

– Sve kolege su jaki i dobri pevači i polufinale je veliki uspjeh. Ljudi mi govore u mom kraju da ću pobjediti ali sam sreta i do ovdje što sam stigla. E sad, d ali ću biti prva ili deseta nije važno– kaže takmičarka.

zeljkajurisic2

Planove za vrijeme koje tek dolazi nakon finala još uvijek nema, ali je duet sa Šemsom ono što priželjkuje.

-->

– Vežu me za nju da sam njena nasljednica ali ja bih rekla da ipak imam nešto svoje. I Šemsa zna da nas porede, jer mi se poznajemo iako se nismo dugo vidjele. Gledala me je dok sam bila u ”Zvezdama Granda” pa me je kritikovala jer biram teške pjesme, čak mi je i savjete davala šta da pjevam i slično– otkriva Željka.

zeljkjurisic1-768x432

Dokaz o njenom pjevačkom kvalitetu i tome da je kolege cene jeste situacija koja joj se dogodila u Švicarskoj.

–Čovjek je došao tamo da pogodi svadbu a pošto Šemsa nije mogla da dođe, preporučila je mene da me uzmu za njenu zamenu da pjevam- kaže Željka.