SJEĆATE SE NJEGA? Pobijedio je u prvoj sezoni ‘Života na vagi’, imao je čak 180 kg: PROŠLE SU 2 GODINE, EVO KAKO IVAN KROLO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Novosti

Splićanin Ivan Krolo pobijedio je u prvoj sezoni showa ‘Život na vagi’ no nakon toga nije se pretjerano trudio biti u fokusu pažnje javnosti, piše vecernji.hr.

Objave na društvenim mrežama se rijetke, ali kada se odluči javiti gledatelji showa uvijek budu nanovo iznenađeni kako odlično izgleda.  Krolo se ipak još uvijek druži s nekim bivšim kolegama iz showa pa se tako fotkao s Markom Kregarom i Marijom Barišićem. 

Posljednja fotka na njegovom Instagramu je iz travnja ove godine, a na njoj pozira uz more – vidno mršaviji i s preslatkim psićem u naručju

krolo

Podsjetimo, koji je prije ulaska u show imao 130 kilograma, prvo vaganje u showu pokazalo je da ima 128,9 kilograma, a na zadnjem vaganju imao je 83 kilograma. Od showa su prošle dvije godine, a Ivan i dalje vježba tri-četiri puta tjedno, a ljeti i pliva te vozi bicikl. Kada je prehrana u pitanju, priznaje da ne broji svaku kaloriju jer puno vježba.

 U showu je, kazao nam je jednom prilikom Ivan, bilo lakše skidati kilograme jer su natjecateljima treneri stalno pri ruci, kao i  nutricionisti, a nakon showa natjecatelji su prepušteni sami sebi i moraju pronaći dobru motivaciju da zadrže težinu.  – Najteže je kad iziđeš, jednostavno si prepušten sam sebi – priznao je tada Krolo.