SIGURNI SMO DA NIKO NE ZNA KO ŽIVI U OVOJ VELIKOJ VILI: Samo Kada Čujete Ko Je U Pitanju, IMA DA UMRETE OD LJUBOMORE! Nije Moguće Da Oni Žive U Ovoj VILI?! (FOTO)

Novosti

Svako od nas barem je jednom poželio da bude bogat, i da živi u raskošu kao neke zvijezde ili neke poznate ličnosti, ili smo barem jednom u svom životu poželjeli da raspoložemo sa bogastvom kao što oni imaju, barem jedan dan.

Veliki će broj odmah reći da oni nisu takvi koji su barem jednom poželjeli ili pomislili da bi voljeli da žive tako lagodan život i kada bi imali toliko novca oni misle kako bi im život bio puno lagodniji. Također, mnogo poznatih ličnosti u svoju živi lagodni životom i imaju mnogo materijalnih stvari, ali ipak kod njih nije sve baš tako bajno kako izgleda. Uvijek na kraju sve izađe na vidjelo i vidi se kkako i oni imaju velikih problema, kao i raznih nesreća, a najbolji primjer za to jeste pjevač Darko Lazić. On je pjevač koji je postigao jako veliku karijeru i veliki broj hitova je iza njega, ali međutim, kada je u pitanju njegov privatni život, svi znaju da je jako buran i prepun je problema, barem u posljednje vrijeme. Darko je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nesreću gdje je jedva ostao živ, pa je onda uslijedio oi razvod sa suprugom i sudski sporovi oko toga ko će da dobije njihovu kćerku.

Ali, za njega su krenuli i neki bolji dani, pa smo jednom vrijeme pisali kako je uspio da svoju liniju dovede u red, pa kako se počeo da smiruje, a isto tako je krenuo da ulaže u svoju kuću koja pripada njegovoj vjerenici Marini Gagić. Marina je tu kuću dobila od svojih roditelja, a oni mnogo vremena provode upravo u njoj, pa neki misle kako su se oni tu i doselili. Šta vi mislite o tome?