SAMO JEDAN STIH JOJ JE DONIO 100.000 EURA: Marini Tucaković su ove riječi donijele veliko bogatstvo, a EVO KOJA JE TO PJESMA

Novosti

Marina Tucaković je naš najpoznatiji tekstopisac i iza sebe ima dugu bogatu karijeru, koju krase najveći naši hitovi. Skoro sve pjevačice žele da sarađuju sa njom, ali za tu saradnju bi morale da izdvoje veću količinu novca. Ipak, jedna interesantna pjesma (stih) je obilježila njenu karijeru i donijela joj astronomsku cifru. Riječ je o pjesmi “Zora je”, koju izvodi Neda Ukraden.

70182562-134132317907551-2401954181052659-n

Neda je svojevremeno otkrila da je stih iz te pjesme Marini Tucaković donio veliku svotu novca.

“Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Posljednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih donio preko 100 hiljada eura”, otkrila je Neda jednom prilikom.

-->

Podsjetimo da je ta pjesma jedna od najpopularnijih Nedinih balada, a smatra se da je ona jedna od najizvođenijih ostvarenja na našim prostorima. Pesma “Zora je” je prevedena na 13 svjetskih jezika.