RECITE NAM KOJI STE HOROSKOPSKI ZNAK, mi ćemo vam reći šta vam treba: Najtačnije predviđanje do sada, JE LI VAMA POGODILO?

Novosti

Idealni partner Bika je netko tko će ga slijepo podržavati i pobrinuti se da se zadovolji njegove potrebe. Idealni partner i srodna duša Djevice je osoba koja može tolerirati njenu potrebu za savršenošću
screenshot-50

Ovan

Vi zamišljate srodnu dušu kao nekoga tko će vas podržavati cijeli život. Kao Ovan, imate puno snova i ciljeva koje želite ostvariti u životu.

Nikada se ne biste željeli naći u vezi koji vas sputava ili sprječava u ostvarivanju vaših snova. Zato želite biti s osobom koja vas zapravo gura prema svim vašim ciljevima.

-->

Bik

Vi ne reagirate dobro na nezadovoljstvo ili protivljenje. Vi ste tip osobe koja uvijek želi raditi stvari na svoj način i ne možete imati nekoga pored sebe tko vas navodi da sumnjate u sebe.

Zato je vaš idealni partner netko tko će vas slijepo podržavati i pobrinuti se da se zadovolji vaše potrebe.

Blizanci

Niste baš izbirljivi i to je dobra stvar. Vrlo ste prilagodljivi i dobro se slažete sa svim vrstama ljudi. Ali kada je riječ o pronalaženju vaše srodne duše, uvijek želite nekoga tko vam neće stvarati probleme u životu.

Morate biti s nekim zbog koga ćete se osjećati ugodno u svojoj koži.

Rak

Više nego bilo što drugo u životu, vi se želite osjećati voljenima. Vama je apsolutno važno da osjetite i iskusite ljubav na način koji ste oduvijek željeli.

Nije važno kako izgleda vaša srodna niti koliko zarađuje; sve što vam je važno je da vas voli bezuvjetno i bez ograničenja.

Lav

Dok odbijate priznati da postoji netko tko je samo “namijenjen vama”, istina je to da je vaš idealni partner osoba koja će učiniti da se osjećate bolje.

Imate ego koji stalno traži potvrdu od drugih pa morate biti s nekim tko je u stanju poštovati vaše potrebe u tom pogledu.

Djevica

Vi ste perfekcionist, ali vjerojatno to već znate. Drugim ljudima je ponekad teško biti u vašem društvu zbog nevjerojatno visokih standarda koje ste im postavili.

Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja može tolerirati vašu potrebu za savršenošću.

Vaga

Vi ste vrlo društveno stvorenje. Volite se okružiti prekrasnim ljudima zbog kojih se osjećate bolje. Volite biti s prijateljima koji vam daju pozitivnu energiju koja vam je potrebna da bi se kretali kroz život.

Zato trebate srodnu dušu koja podržava vašu društvenu lepršavost. To je osoba koja će voljeti vaše prijatelje jednako kao i vi.

Škorpion

Vi ste sasvim borbena osoba. Ne bojite se braniti svoje stavove i boriti se kad god morate.

Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja je spremna biti uz vas bez obzira na sve; osoba za koju možete biti sigurni da će uvijek držati vašu stranu.

Strijelac

Vaš idealan partner i srodna duša je praktički komedijaš. To je najvažnija stvar koju tražite u životnom partneru. Kao Strijelac, imate tendenciju da budete u stresu kad god vas stisnu životni teški lanci.

Zato je vaša srodna duša ona osoba koja vam može olakšati napetost tako što će vas nasmijavati cijelo vrijeme. To je najbolji scenarij za vas.

Jarac

Vi ste vrlo snažna i principijelna osoba. Smatrate sebe vrlo moralnom osobom koja nikada ne bi kompromitirala svoju etiku i načela. Ne vjerujete da ciljevi opravdavaju sredstva i uvijek čvrsto vjerujete u pravdu.

Vaša srodna duša je netko tko će s vama dijeliti temeljne moralne i etičke vrijednosti.

Vodenjak

Vaša srodna duša je netko s kim ste emocionalno i intelektualno na istoj valnoj dužini. Imate vrlo moćan um koji je sposoban za velike stvari. Znate kako ući u dubine svoga uma na način na koji mnogi ljudi ne znaju.

Zato, kako se ne biste dosađivali u svom životu, trebate biti s nekim tko može potaknuti vaš intelektualni kapacitet. Trebate nekoga tko može pratiti vašu inteligenciju i dubinu.

Ribe

Vaša je umjetnost važna za vas. Vi ste emocionalna osoba i uvijek ste u potrazi za umjetničkim izrazom kroz koji ćete kanalizirati svoje osjećaje. Zato trebate pronaći srodnu dušu koja će potaknuti vašu umjetničku snagu.

Vaša srodna duša je netko tko vas može nadahnuti da stvorite najbolje stvari u vašem životu.