RECITE NAM KAKO SE DRŽITE SA PARTNEROM ZA RUKE i otkrit ćemo vam VAŽNU STVAR O VAŠOJ VEZI: Evo i šta znači ako vas nikad ne drži za ruku

Novosti

Ako ste ikada bili zaljubljeni, poznat vam je onaj osjećaj dok hodate jedno pored drugog držeći se za ruke.

Vjerovatno niste nikada razmišljali o tome, ali ta mala gesta puno govori o vašem odnosu i onome kako vas drugi doživljavaju kao par.
Magazin Bright Side analizirao je način na koji se partneri drže i šta to govori o njima, a na vama je da se pronađete u nekim od opcija ispod:

screenshot-586

1. Ako se ovako držite za ruke, to znači da se vaš odnos temelji na naklonosti, ali ne i na strasti. Također otkriva da onaj tko položi dlan okrenut prema dolje ima jaču osobnost, često preuzima inicijativu i odlučniji je.

-->
screenshot-587

2. Prepleteni prsti simboliziraju strast i jaku povezanost dvoje ljudi. Kada se držite za ruke, važno je da oboje čvrsto držite ruku druge osobe. 

Ova vrsta držanja ruku znači da ste samostalni i opušteni. Takvi parovi znaju međusobno poštovati prostor i privatnost. To također može značiti da par prolazi kroz period , kad jedan partner u drugom više vidi prijatelja nego ljubavnog partnera.

screenshot-588

3. Ovo obično znači da stvari između vas postaju ozbiljne. Nažalost, to nije uvijek pozitivan znak: može značiti i da se pretvarate u ludo posesivni tip partnera.

screenshot-589

4. Ovo je opravdano ako par prisustvuje nekom društvenom događaju. Međutim, ako se ovako drže svakog dana, to znači da oni koji uzimaju partnera za ruku traže zaštitu ili se osjećaju pomalo nesigurno u svom odnosu.

screenshot-590

5. Ispod ruke. To može značiti da bračni par nije na istoj “talsnoj dužini”.

screenshot-591

6. Tko vuče ruku pokušava natjerati partnera da donosi odluke brže nego što je navikao. To također može biti znak da se jedan od njih muči s rutinom u vezi.

screenshot-592

7. Bez držanja za ruku. Ako vaš partner izbjegava držanje za ruku, to može biti znak da on ili ona to jednostavno nije u vama. Međutim, to također može ukazivati ​​na stidljivost ili želju za privatnošću. Ne donosite snažne odluke i nastavite promatrati druge znakove u vašoj vezi. Vjerojatno se nemate zbog čega brinuti.