PROŠLO JE VIŠE OD 20 GODINA! EVO KAKO DANAS IZGLEDAJU MANEKENI IZ CECINIH SPOTOVA: Nećete ih prepoznati, vrijeme ih je “pregazilo”!?

Novosti

Sve djevojke su tada ludjele za njima, bili su zgodni, mladi i poznati, a i danas izgledaju brutalno.

Sredinom devedesetih godina Svetlana Ceca Ražnatović napravila je revoluciju na estradnom nebu kada su muzički spotovi u pitanju.

Sve je počelo davne 1993. godine filmskom pričom koja je ekranizovana za pjesmu “Kukavica”. Glavni junak bio je maneken Goran Andrejić. Goran danas živi porodičnim životom i bavi se poslom koji nije vezan za medije.

-->
676-3

Bane Erčić glumio je 1994. u spotu “Znam”. On i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode, kao i sve mladiće iz Cecinih spotova, uveo ga je reditelj i poznati fotograf Dejan Milićević.

676-4

Nikola Pavlović, pjevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitaristu u numeri “Ljubav fatalna”. Oženjen je i ima dijete.

676-5

Djordje Duvnjak možda je i najpoznatiji od svih Cecinih manekena jer je tumačio lik čuvenog drvoseče u hit spotu za numeru “Idi dok si mlad”. On je možda i najviše promenio svoj izgled, budući da je dugačku kosu koju je imao u spotu zamijenio obrijanom glavom!

676-6

Bojan Milošević devedesetih bio je angažovan u brojnim spotovima i džinglovima, ali je zapaženo pojavljivanje imao u Cecinoj pjesmi “Neodoljiv, neumoljiv”. Bojan je dugačku kosu danas zamijenio kratkom, a na društvenim mrežama važi za jednog od najstilizovanijih muškaraca koga često možemo vidjeti na svjetskim destinacijima u društvu poznatih faca.

676-7

Izvor: Pink.rs