POSTAVIO JE SKRIVENU KAMERU DA PROVJERI ŠTA MU RADI DJEVOJKA DOK ON NIJE TU: 2 i po miliona ljudi gledaju snimak U NEVJERICI

Novosti

Anonimni muškarac tvrdi da je svoju djevojku, sa kojom je u vezi već šest godina, uhvatio u preljubu uz pomoć skrivene kamere koju je postavio u zajedničkom domu. Ubrzo je potvrdio svoje sumnje

U video-klipu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako je bilo lako doći do male kameru, koja izgleda kao USB.

Naime, već neko vrijeme je sumnjao da ga devojka vara, ali nije imao konkretnih dokaza. Umesto privatnog detektiva, sam je postao detektiv i postavio je skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gledao šta se događa dok on nije tu.

-->

U videu je rekao i kako su u vezi već šest godina.

Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i automobilom se odvezao dalje niz ulicu, a na mobilnom telefonu uživo je pratio prenos sa kemere.

Njegova devojka je ušla u stan sa nepoznatim momkom i ljubila se.

Zgrožen onime što je vidio, poslao je snimak djevojci i napisao joj da je među njima gotovo i da spakuje stvari.

Ipak, među 2.5 miliona onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu vjerovali da je video zapis vjerodostojan, piše The Sun.

Neki su rekli kako se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali kako je ona sigurno vidjela kameru.

– Uzaludno potrošenih šest godina mog života – dodao je na kraju.

Bilo je i onih koji su ga tražili da objavi njen odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravom snikom, ali taj zahtjev nije ispunio.

Snimak na OVOM LINKU.

(Žena Blic)