Posljednji broj vaše godine rođenja je najvažniji: On određuje VAŠ ŽIVOT! ODMAH PROVJERITE ŠTA VAS ČEKA

Novosti

Godina u kojoj smo rođeni pokazuje veliku ulogu u našem životu.

No, najvažniji je posljednji broj godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element i to su Zrak, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda. Navedeni elementi mogu puno otkriti o karakteristikama osobe, njenim običajima i mnogim drugim stvarima.

Sada, u kojoj godini ste rođeni?

-->
brojjj

Na primjer: Ako ste rođeni 1987., izabrat ćete broj 7 i to je element vatre.

Element #1: Metal (0-1)Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

Element #2: Voda (2-3)

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primijećuju detalje.


Element #3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.


Element #4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.


Element #5: Zemlja (8-9)

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće uraditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.