POSLJEDNJI BROJ U GODINI ROĐENJA ODREĐUJE SVE: Numerolozi otkrivaju kakva budućnost nas čeka!

Novosti

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima,  a najznačajnija je posljednja cifra. Na osnovu njega, tvrde numerolozi, možemo odrediti karakter, sudbinu i put koji nam je život namijenio.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda, piše Lepaisrećna.

Primjer: ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

-->

Evo koje značenje ima svaki broj ponaosob: 

Brojevi 0 i 1 – Element Metal

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije, a na tom putu ih prati velika sreća. Ovim osobama je određeno da ostavruju velike stvati u životu.

Brojevi 2 i 3 – Element Voda

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosjećajnosti i empatiju prema drugim ljudima. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnimu govornicima, liderima i motivacionim trenerima. Imaju dobar instinkt i odlično primijećuju detalje, što im često pomaže da se izvuku i iz najtežih situacija.

horoskop-161919-750x421

Brojevi 4 i 5 – Element Drvo

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične. Rođeni su avanturisti, pa im nikad nije dosadno. Omiljeni su u društvu i uživaju u pažnji koju dobijaju. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote. 

Brojevi 6 i 7 – Element Vatra

Rođeni pod elementom vatre sanjaju o putovanju oko sveta, a ako ulože malo napora, ova želja je lako ostvariva. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo povjerenje. Rođeni su za poslove koji uključuju putovanja i kontakt sa ljudima.

Brojevi 8 i 9 – Element Zemlja

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće raditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah. Oni gotovo nikad ne izalate iz zone komfora i u životu sve rade po određenom redu. Kod njih sve mora da bude “pod konac”. Autoritativni su, pa su rođeni za vodeće pozicije.

(stilkurir.rs/lepaisrećna)