POGLEDAJTE SVOJE RUKE, DUŽINA OVOG PRSTA OTKRILA VAŠU VELIKU TAJNU: Skoro svima je pogodilo, A VAMA?

Novosti

Ukoliko se nikada niste zapitali koje su vam dužine prsti na rukama, sada je pravi trenutak. Uz to, dužina malog prsta, kažu stručnjaci, otkriva o nama mnogo više nego što možemo i da pretpostavimo.
Ukoliko je vaš mali prst u ravni sa gornjom linijom, to jest prevojem na domalom prstu, introvertni ste i ne dijelite lako svoja osjećanja s drugima. Uvijek se predstavljate kao jaka i nezavisna osoba a lako se povezujete s okolinom. Ne podnosite laži i nepravdu i imate kratak fitilj. Inače, spremni ste uvijek da pomognete i druželjubivi ste. U stanju ste da lažirate neka osjećanja.

Ako vam je mali prst iznad ovog prevoja, lojalni ste i posvećeni svom poslu. Trudite se da sve zadatke uvek završite u roku. Po prirodi ste smireni i izbegavate sve situacije u kojima biste nekog mogli da povredite. Lako ćete odglumiti šta god da zatreba i ponašaćete se onako kao vama odgovara.

A ako je vaš mali prst kraći, to jest njegov vrh je ispod linije na domalom prstu, vi ste od onih rijetkih koji lako mogu da oproste svakome ko ih je nekada povrijedio. Poštujete ljude oko sebe i njihova različita mišljenja. Ipak, imate problema sa egom i možete eksplodirati tokom neke rasprave, ali uvek ćete se prvi izviniti. Savršena ste kombinacija introvertne i ekstrovertne osobe.

-->