OVO SU NAJINTELIGENTNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Nema šanse da ih nadmudrite, DA LI SPADATE U PAMETNICE?

Novosti

Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. 

Svi znamo ljude koji imaju visok stupanj intelekta, ali postoje oni koji mogu sve nadmudriti, piše Your Tango.

Djevica: Analitička inteligencija

-->

Iako Djevice ionako znaju puno, i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko može pomoći u tome pozornost koju usmjeravaju na detalje. One su toga svjesne i ako vas žele nadmudriti, prethodno će sve provjeriti i naučiti. Djevica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte podcjenjivati.  

 Vodenjak: Logička inteligencija

Vodenjaci su poznati po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rješenja koji drugima nedostaju. Mogu ostati mirni kad stvari postanu napete. Neće stvari shvaćati osobno i usredotočit će se na postizanje svojih ciljeva. 

Škorpion:  Emocionalna inteligencija 

Škorpioni imaju vrlo čvrst stav kad nastoje dobiti nešto što žele. Vole smišljati planove i načine kako postići svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentni, lako mogu biti manipulativni da natjeraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare svoje planove. Škorpioni katkada mogu biti previše iskreni. 

Strijelac: Lingvistička inteligencija 

Treba samo razgovarati sa Strijelcem kako biste razumjeli njihov sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osjećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako netko ugrozi njegovo povjerenje, Strijelac se može osjećati prisiljen dokazati svoju intelektualnu sposobnost. Ako vas želi nadmudriti, Strijelac to može učiniti bez problema.