OVE ŽENE ĆE OSTATI SAME CIJELI ŽIVOT, ZVOCAT ĆE I NEĆE PRONAĆI ISKRENU LJUBAV: Objavljena 3 tipa, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Novosti

Strah od samoće i želja za partnerom iz snova prepliću se cio život, a postoji nekoliko tipova žena koje imaju najveće šanse da strah bude opravdan i ostanu same cio život, bez svog princa na bijelom konju.

lonely-woman

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina mnogo izvjesnija od bilo koje druge su one koje vjeruju u sudbinu do te mjere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svugdje vide određene znakove da je nešto rezultat “Božje ruke” ili nekog sličnog uticaja, pa tako i očekuju da na isti način dođu do životnog partnera.

No, kako tu nema proaktivnog djelovanja nego samo čekanja da se nešto dogodi, takve osobe najčešće ostaju same.

-->

Drugi tip su negativne žene, i to oni ekstremi kojima je uvijek čaša polu prazna i koje ne mogu pronaći tračak svjetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za životnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrisaće se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

Treći i zadnji tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumreno pozitivne osobe koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svijet onemogućava realno sagledavanje situacije i primećivanje stvarnih problma. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj će muškarac iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

Stoga, smanjite očekivanja i skinite roze naočare, najbolje ćete vidjeti svijet oko sebe i pronaći osobu najbližu svojim idealima.