OVE ŽENE ĆE OSTATI SAME CIJELI ŽIVOT, ZVOCAT ĆE I NEĆE PRONAĆI ISKRENU LJUBAV: Objavljena 3 tipa, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Novosti

Strah od samoće i želja za partnerom iz snova prepliću se cio život, a postoji nekoliko tipova žena koje imaju najveće šanse da strah bude opravdan i ostanu same cio život, bez svog princa na bijelom konju.

lonely-woman

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina mnogo izvjesnija od bilo koje druge su one koje vjeruju u sudbinu do te mjere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svugdje vide određene znakove da je nešto rezultat “Božje ruke” ili nekog sličnog uticaja, pa tako i očekuju da na isti način dođu do životnog partnera.

No, kako tu nema proaktivnog djelovanja nego samo čekanja da se nešto dogodi, takve osobe najčešće ostaju same.

Drugi tip su negativne žene, i to oni ekstremi kojima je uvijek čaša polu prazna i koje ne mogu pronaći tračak svjetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za životnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrisaće se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

Treći i zadnji tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumreno pozitivne osobe koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svijet onemogućava realno sagledavanje situacije i primećivanje stvarnih problma. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj će muškarac iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

Stoga, smanjite očekivanja i skinite roze naočare, najbolje ćete vidjeti svijet oko sebe i pronaći osobu najbližu svojim idealima.