OVE 4 STVARI URADITE DO KRAJA GODINE, ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI: Gotovi su dani kokuzluka, LIJEPI SE PARA NA PARU

Novosti

Horoskop otkriva koje 4 stvari trebate učiniti od srpnja/jula do prosinca/decembra 2021. godine! Planet Kiron počinje se kratati retrogradno. Važno je da se energetski pripremite za ovaj period.

Retrogradni Kiron donosi novu dinamiku s kojom se trebamo nositi i izbija u prvi plan.

Kiron tehnički nije planet, već asteroid koji kruži između Saturna i Urana. Iako nije planet, u astrologiji svakako predstavlja vrlo značajnu energiju za rad.

-->

Prema mitu, Kiron je kentaur, koji je napušten pri rođenju i prepušten sam sebi. Kroz ranu ove napuštenosti i teškog odgoja, uspio je izdignuti se i pretvoriti svoje rane u moćne portale iscjeljenja

Svi posjedujemo iste moći kao i Kiron, a pjesnik Rumi je lijepo rekao:

“Rana je mjesto gdje svjetlost ulazi u vas.”

screenshot-12

4 stvari koje trebate učiniti do prosinca/decembra 2021. godine tijekom retrogradnog Kirona

1. Razmislite: “Što me trenutno najviše boli? Želim nabrojati 10 stvari kojima me je ovaj bol naučio.” Ispišite sve ovo na papir.

2. Pomislite na bolnu ranu iz svoje prošlosti. Kako vas ova rana inspirira? Razmislite kako vas ova rana može pokrenuti naprijed i kako vam može dati snagu da se dalje borite. Zapišite to na papir.

3. Zapišite u svoj dnevnik nastavke na sljedeće rečenice:

– Da moj bol može govoriti, rekao bi mi… (dopišite što).

– Kada pomislim na svoje poteškoće, zahvalan sam zato što… (dopišite na čemu ste zahvalni).

4. Isprobajte kozmičku, iscjeljujuću meditaciju koja će dovesti do toga da aktivirate iscjeliteljske moći vaših ruku i vašeg tijela.