OVAKVU GREŠKU MU NIJE MOGAO OPROSTITI: Isak Šabanović se sinoć pojavio u Zvezdama Granda, glasanje žirija sve iznenadilo, OVO NISMO OČEKIVALI

Novosti

Oni koji redovno gledaju i vole takmičenje “Zvezde Granda” s nestrpljenjem i velikom pažnjom čekali su da ponovo vide i čuju Isaka Šabanovića iz Bijelog Polja, koji važi za jednog od najtalentovanijih takmičara u ovoj sezoni.

On se predstavio pjesmama “Mornar” Yu grupe i “Napile su ulice” Bijelog dugmeta, dok je Belma otpjevala numere “Bato” od Kaliopi i obradu Jelene Tomašević “Bitanga i princeza”, ali je u posljednjem trenutku presudio Đorđe David koji je glasao za Belmu. 

Đorđe jedini od žirija nije dao glas Isaku, a kao razlog naveo je grešku koju ne može tek tako da mu oprosti.

-->
ii

– Isače, mene će razapeti na krst zbog ovoga, ali ovo ne smeš svom mentoru da uradiš. Nestalo ti je vazduha, blijed si bio u nastupu – počeo je da objašnjava Džordž i otkrio da se znaju mnogo prije “Zvezda Granda” i da ga je upravo on i nagovorio da se prijavi. Ali enormna popularnost i slava koju je mu je donijelo prvo pojavljivanje u takmičenju zasmetalo je rokeru.

– Jedan nastup te je povukao na pogrešnu stranu, umjesto da se okreneš takmičenju i svom mentoru Aleksandru Miliću Miliju – rekao je Džordž, pa mu zamjerio što je tokom takmičenja počeo da reklamira kladionice, zatim kliniku za mršavljenje i stomatološku ustanovu.

– To ti sklanja fokus sa takmičenja – smatra roker, dok je za Belmu rekao da je bila sjajna večeras. 

Sa njegovim mišljenjem se djelimično slaže i Marija Šerifović, koja takođe blagu prednost daje Belmi. 

– Poenta je da se iz kruga u krug budeš sve bolji i bolji – rekla je Marija Isaku i zamjerila mu na umoru i na greškama koje je pravio tokom nastupa. 

– Večeras kao da si malo cvrnuo, kao da ti je nestalo malo benzina (energije). Ali zato je Belmi ovo večeras najbolji krug u ovoj sezoni i mislim da može još bolje od ovoga –  rekla je Šerifovička, na šta se nadovezao Bosanac i pitao Isaka da li zna pjesmu “Ne može nam niko ništa.

Nakon što je takmičar odgovorio potvrdno, Boske je prokomentarisao duel koji je izazvao polemiku u žiriju. 

– Imali smo priliku da pogledamo dva izuzetna pjevača i dečka koji je već zvijezda, koji već hara. “Zvezdama Granda” je dobrodošlo da budeš ovdje, ali kada govorimo o čistoti pjevanja, moglo je to mnogo bolje – rekao je Bosanac, dok je Isak odgovorio da se slaže. 

– Prvi put mi se dešava da izađem ovdje i da mi podrhtava glas, na to nisam navikao – odgovorio je takmičar, a Marija dodala da to pokazuje da je ponovo imao veliku odgovornost. 

– Ovdje nema dileme. Imamo zvijezdu koja je pečena i zvijezdu koja će to biti – dodao je Bosanac. 

– Shvatam da si pod pritiskom, ali sad imaš odličnu pjesmu za baraž, tako da samo naprijed – poručila je Bekuta.

Viki se složila sa Bosančevim mišljenjem da je Isak rođena zvijezda i dodala da večeras samo nije imao dovoljno atraktivan repertoar. 

– Od Isaka se očekuje mnogo jer je tako i počeo. Sad te parametre koje je postavio mora da prati – dodala je Snežana, dok se na iznenađenje svih složila i Jelena Karleuša, inače mentorka njegove protivnice.

Ona je na kraju poručila da je Isak imao dobar nastup, ali da je postavio stepenik više sa prvim pojavljivanjem i da sad ne može da ga stigne. Ona je dodala da od njega svi očekuju da izmisli “toplu vodu”, dok za svoju takmičarku nije krila riječi hvale. 

– Bilo je teško stati pored Isaka, trepela si stravičan pritisak zbog nekog ko je od starta favorit. Muški si se izborila sa samom sobom, iako si se sva tresla. Ja ti čestitam, idi kući srećna i ponosna, pokazala si da si rođena zvijezda – rekla je Karleuša Belmi,prenosi Grand.