OVAJ DIO U KUPATILU SIGURNO NIKAD NE RIBATE, A NEVIĐENO JE PRLJAV: Donosimo trik kako da naučite da vam sve prelijepo miriše..

Novosti

Što se tiče čistoće i prijatnog mirisa u kupatilu, onda se može reći da je isključivo za to zaslužna higijena i ona mora da bude maksimalna kada je u pitanju wc. Svima je jasno da je kupatilo prostorija gdje se obavlja mnogo potrebna osnovnih koje su zaista bitne kod svakog čovjeka i za njegovo zdravlje.

Upravo sve to je razlog zašto vam kupatilo mora biti besprijekorno čisto. Sigurni smo da kada vi obavljate higijenu u kupatilu da operete pločice u kupatilu, te mijenjate peškire i da operete kadu i umivionik, ali ipak dosta ljudi promaknu jedna detalj radi kojeg se kupatilo može isprljati više nego što je to normalno.

Tu se radi o “kazančetu” za ispiranje wc-a, a ako ga budete otvorili onda ćete i sami da vidite razlog tome. Dosta kamenca se skuplja tu i prašina nekako dolazi do njega, dok i dolaze čestice materijala od kojeg je napravljen, pa se i znaju stvoriti naslage prljavštine.

Jedna djevojka je preko tik toka pokazala kako vi to možete očistiti bez problema, a njeno ime je Liza Džejkobs, pa je to jedan dobar savjet kako možete obaviti higijenu ovoga dijela, a isto tako da imate lijep miris u čitavom kupatilu, pa sada i pogledajte sami video kako da to uradite:

Vidite na videu da je potreno samo zatvoriti venti i isprazniti taj dio pa ga malo sa četkom i malo sode bikarbone izribati unutra, pa isto tako je ova žena stavila jednu tabletu za izbjelivanje koja vrši dezinfekciju šolje.