Odmah napište ovaj broj na papirić i stavite u novčanik: U 2022. VAS ČEKA OBILJE NOVCA, PARE ĆE SE LIJEPITI ZA VAS – evo zašto

Novosti

Drevna kineska filozofija uređenja prostora fengšui ima za cilj slobodno kretanje pozitivne či energije kroz prostor, ali prema feng šui stručnjacima, određeni trikovi i promjene u domu mogu pomoći da poboljšamo neki sektor života – bilo da je to karijera, novac, ljubav ili sreća.

Donosimo vam nekoliko feng šui jednostavnih pravila za privlačenje novca u dom u 2022. godini:

 1. Fokusirajte se na određenu feng šui zonu u vašem domu koja je povezana sa novcem i finansijskim prosperitetom, ova zona je uvijek u jugoistočnom djelu vaše kuće. Važno je da prostor u ovom delu doma uvijek bude slobodan i otvoren, kako bi energija prosperiteta tekla. Stvorite u njemu lijepu atmosferu, a možete postaviti u tom delu i feng šui amajlije za privlačenje novca.
 2. Stavite biljke u zonu prosperiteta da biste podstakli rast u svim oblastima vašeg života. Postoji veliki izbor feng šui biljaka za koje se tvrdi da privlače obilje, a jedna od najpoznatijih je krasula, drvo novca, ali ne smijemo zanemariti i moć privlačenja i energetski uticaj bambusa.
 3. Držite činiju voća na trpezarijskom stolu kao znak bogatstva. Posebno se preporučuje prema feng šuiju držanje pomorandži u korpi voća jer ova voćka simbolizuje prosperitet, ali i veruje se da čisti energiju u prostoru.
 4. Možete da okačite veliko ogledalo u prostoriji da odražava sliku onoga što je na stolu, odnosno porodične trpeze, kako bi se simbolično udvostručilo bogatstvo. Važno je da ne kačite ogledalo domu tako da se u njemu vidi odraz ulaznih vrata jer to može ukazivati na odliv dobre energije.
 5. Koristite moć vatre! U feng šuiju se vjeruje da izvori vatre (rerna, šporeti i peći na gas) stvaraju energiju u domaćinstvu. Tu se susreću svi elementi potrebni za održavanje porodice. Najbolje mjesto za postavljanje ovih izvora je u sredini sobe, gdje kuvar sve vidi i ne može biti iznenađen. Ako je rerna pored zida, najbolji način da to popravite je da postavite ogledalo iza nje.
 6. Boje za koje se vjeruje da privlače novac u 2022. godini su crvena, zelena, crna i žuta. Takođe, možete koristiti crvenu ili nijanse poput koralne, narandžaste, ljubičaste ili ružičaste da aktivirate zonu bogatstva.
 7. Osim za dom, važno je i da uredite i svoj novčanik za privlačenje novca.

Evo koja feng šui pravila za novčanik donose obilje, a šta treba izbjegavati:

 1. Nemoj da ti novac bude zgužvan
 2. Unutar novčanika rasporedite svoj novac prema vrijednosti (u rastućem ili opadajućem redosledu) – izaberite veći novčanik da vam novac ne bude zgužvan.
 3. Pravilo 3 novčanika:

1 – novčanik koji koristite svaki dan, 2 – novčanik u kojem držite novac za račune i troškove, 3 – novčanik za čuvanje dodatnog novca.

Na ovaj način, ako ste platili račune i ostalo vam je nešto sitnog novca, stavite u novčanik 3. Radite to najmanje godinu dana i vidjet ćete rezultate.

 1. Napišite na papir svoj sretan broj i stavite u novčanik

Možete nacrtati i znak beskonačno i staviti u novčanik – izbjegavajte da čuvate račune, papiriće, stare kartice i vizit karte u novčaniku

 1. Najvažnije feng šui i životno pravilo za privlačenje novca u 2022. godini jeste da osvijestite da zaslužujete obilje i da ga možete ostvariti. Već sada postavite nameru, radite na njoj pažljivo i sa puno ljubavi, a novac koji želite doći će kao plod truda u pravom trenutku.