OD 15. JULA DO 1. SEPTEMBRA/ OVA 3 ZNAKA OČEKUJU SUDBINSKI SUSRETI KOJI ĆE IM PROMIJENITI ŽIVOT: Slijedi drama, ali i 1 znak čeka neviđeno bogatstvo

Novosti

Zvezde kažu da u narednom periodu tri znaka očekuju sudbinski susreti – evo šta će se promijeniti u njihovom životu!

Ponekad nam se neke stvari dese tako iznenada, da jedino što možemo da kažemo je da je to bila sudbina. Onda kada se osvrnete, shvatite da su svi putevi vodili baš dotle i da nikako niste mogli da izbegnete to što se desilo jer je takva bila sudbina.

Upravo takve, sudbinske stvari, veoma važne i velike, očekuju tri horoskopska znaka u periodu od 15. jula do 1. septembra.

-->

Djevica

U ovom vremenskom periodu suočićete se sa zatvaranjem nečega što mnogo cijenite – bilo da je to restoran, kafić… neko mjesto gdje ste proveli dosta lijepih trenutaka. To će vas prilično pogoditi i uvesti vas u neku spiralu samosažaljevanja, pa ćete se pitati da li ćete ponovo imati prijatelje.

Mnogo ćete dramiti oko svega toga, ali slijedi iznenađenje – možete da očekujete da vam se javi neko upravo iz tog zatvorenog mjesta za kojim patite, i ko će vam pomoći da ponovo vjerujete u prijateljstva.

Nikad ne zaboravite da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore…

Vaga

U vašem životu će se desiti toliko toga od 15. jula do 1. septembra. Vaš sudbinski susret najverovatnije će se odigrati u avgustu i to će biti prelomni trenutak za vaše finansije. Moguće je da ćete naslijediti neko bogatstvo ili neku veću sumu novca.

Vodolija

Vi ste uvijek bili iskreni prema sebi, ponosni na ono što jeste. Prihvatali ste tuđe kritike, mišljenja, osude i nije vas bilo briga. Ono što će se promijeniti u vašem životu je to da ćete dobiti neku ponudu koja se bukvalno vrti oko toga da vi budete vi.

Neko će u vama vidjeti nešto inspirativno, priliku da dobro zaradite i iako ćete se isprva možda boriti protiv toga, a onda ćete shvatiti da nema ništa u tome da zaradite tako što ćete se ponašati sasvim prirodno i biti vi.

(MONDO)