OČISTITE Tvrdokorne MRLJE Iz Wc Šolje Uz Pomoć Jednog PROIZVODA Iz Kuhinje! Efikasnije Od Bilo Kojeg Proizvoda

Novosti

Ne sadrži hemikalije i sigurna je za djecu, a savršeno čisti toalete…

 Majka iz Australije podijelila je kako je očistila svoju wc šolju od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za zimnicu.

U grupi na Facebooku, majka Loren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu kiselinu ili kako se ona češće kod nas naziva limuntus, prenosi “Daily Mail”.

make-it-clean-5a72d0aeb8f41

ij- Mrzim da čistim wc šolju. Dve kesice (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u šolji devet sati riješiće cijelu stvar. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste šolju u tih devet sati. Htjela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Loren u svojoj objavi te uz nju podelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podijelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje wc-a, ali odlična je jer nema hemikalija pa i djeca mogu da čiste s njom – komentarisala je jedna majka.