OČEKUJE IH VELIKA SREĆA! August će biti posebno dobar za OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA!

Novosti

Ljeto nam svima donosi puno uzbuđenja i dobrog raspoloženja, a mjesec koji je pred nama biće posebno dobar za tri horoskopska znaka. U augustu ih čeka ne samo sreća, već i odlazak pred oltar

Rak

Glavni problem Rakova leži u njihovom strahu od rizika. Međutim, u augustu će ih zadesiti neočekivane promjene, a najviše će rizikovati mlađi predstavnici ovog horoskopskog znaka. Ako pažljivo odaberu, ostvariće zacrtan cilj i uspjeh im je zagarantovan. Slobodni Rakovi neće imati vremena za dosadu, očekuju ih zanimljiva poznanstva, avanture i iznenađenja.

-->

Škorpija

Sve što se u augustu traži od Škorpije jeste da se ne predaju. Potrebno je samo da donesu nekoliko važnih odluka – i njihov život će se dramatično promeniti. Slobodne Škorpije očekuju velika i pozitivna iznenađenja u ovom mesecu. Velika je verovatnoća da će pronaći srodnu dušu ili se čak vjenčati.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom znaku živeće bezbrižno i lagodno. Privući će ih pozicije na kojima će moći da ostanu u sjenci, a istovremeno da dobro zarade. U avgustu Blizance očekuju veoma prijatna i neočekivane dešavanja – vjenčanje, porođaj, selidba, profitabilni projekti. Sve ovo, kažu astrolozi, je znak da okreću novi list i započinju nov život.