OBJAVLJEN HOROSKOP ZA VIKEND: Za ova 4 znaka život se MIJENJA IZ KORIJENA – evo šta vas čeka u naredna TRI DANA!

Novosti

Horoskop za vikend otkriva da nas najvažniji aspekt očekuje u petak kada Mars pređe u vatrenog Lava, a evo na koga će ovaj spoj najviše uticati i koje znakove tokom vikenda, pa i u narednom periodu, očekuju najveće promjene.

U petak Mars prelazi iz znaka Rak u znak Lava. Mars koja vlada energijom mijenja dostojanstvo. Prelazi iz znaka gdje je bio slab, destruktivan i u padu, u znak gdje se sjajno osjeća, u znak svog tripliciteta. Ovo je velika energetska promena za sve nas, a posebno za osobe koje su rođene u znaku Lav, Ovan i Strijelac. Njima će ovaj Mars donijeti sjajnu energiju i potrebu da pobjeđuju, što je i ugrađeno u njihov genetski kod.

love-astrology-zodiac-sign-aries-horoscopes

Velika je promjena je i za sve Škorpije, jer njihov vladar znaka, dobija na snazi. Kod nekoga će to izazvati dodatnu tvrdoglavost, ali i riješenost da se istraje do kraja u svakoj situaciji. Bikovi će primati kvadrat od Marsa i njima u narednih dva mjeseca predstoje velike promene, koje treba mirno da prihvate, a ne da se tvrdoglavo drže starih uvjerenja.Uran već duže vrijeme vrši pritisak sa jedne strane u Biku, Saturn sa druge strane pravi kvadrat iz znaka Vodolija a sada će se tom pritisku pridružiti i Mars u Lavu. Pod najvećim pritiskom promjena, biće rođeni u znaku Bik, Lav, Škorpije i Vodolija.

-->

 U narednih dva mjeseca ova fiksna četvorka doneće velike i važne odluke, koje će im promijeniti život iz korjena. Mnogo laganije će proći osobe rođene u znaku Vaga. Nekako je mirnije i ljepše za njih. Diplomatski posmatraju sa strane, jer za ovu veliku borbu, oni nisu ni rođeni. Rakovi i Jarčevi mogu da se opuste, biće mnogo manje nervoze i svađe u porodici i tenzija na poslu. Napokon, taj težak dvogodišnji period je ostao iza njih. Djevice i Ribe su i dalje po strani, još uvijek se osjećaju pomalo izolovano i tako će ostati u naredna dva mjeseca.

Astrolog: Snežana Knežević/Profesionalna astrologija