OBJAVLJEN HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU, OD 21. DO 28. JUNA: Evo kome stižu PARE, jedan znak će biti NAJSRETNIJI

Novosti

Saznajte šta vam poručuju zvijezde u narednoj nedjelji…

OVAN

Posao – Marsovi aspekti sa Uranom stavljaju vas u situaciju da vas ne drži mjesto i zbog toga vam sve deluje neizdrživo. Posao i dalje shvatate isuviše lično, ali ste fokusirani na to kako da ugodite sebi. Vrijeme za pregovore počinje od 23. juna, tako da pokušajte da budete strpljivi.

-->

Ljubav – Skloni ste flertu i avanturama jer ste počeli intenzivno da izlazite na mjesta javnog tipa. Imaćete brojana poznanstva, ali ćete se teško zadržavati sa istim osobama duže vremena.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

BIK
Posao – Zbog Marsa u Lavu ste skloni radikalnim odlukama koje se tiču svih sfera vašeg života. Sve emotivno preživljavate i nije isključeno da ćete iznenada doneti odluku koja će promijeniti vašu kompletnu poslovnu i privatnu situaciju. Finansije će biti stabilnije iza 23. juna.

Ljubav – Mars vam donosi krizu i ne pokušavajte da se svađate ili istjerujete pravdu sa osobom do koje vam je stalo. Moguć je raskid usled nerazumevanja. Vi ste i dalje previše emotivni da biste razumeli partnerove hirove. Nepovoljna nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje – Osjetljivo.

BLIZANCI
Posao – Ova nedjelja donosi vam veliko olakšanje jer Merkur kreće napred konačno, pa ćete se stabilizovati. Mars u Lavu u vama će izazvati buru na poslu jer vam je svega preko glave, pa ćete radiklano doneti odluku. Niste trpeljivi prema osobama sa kojima sarađujete i to vam stvara probleme u komunikaciji.

Ljubav – Imate dobar odnos sa partnerom i kretanje Merkura napred donijeće vam i olakšanje jer ćete imati bolje razumevanje. Ukoliko ste slobodni, Jupiter će vam doneti romantično poznanstvo sa osobom vodenog znaka.

Zdravlje – Bolje.

RAK
Posao – Sunce u prvom polju donosi vam dobru organizaciju, pa ćete biti fokusirani na obaveze. Pokazaćete svoje organizacione sposobnosti i mnogi će moći da se oslone na vas. Imaćete veće troškove, ali ćete i zarađivati više novca.

Ljubav – U odnosu sa partnerom stiže kriza i najbolje je da ne povlačite neke radikalne poteze. Flertujete uveliko zbog Venere u vašem znaku, ali znajte da nije vrijeme za neki ozbiljan odnos.

Zdravlje – Bolje.

LAV
Posao – Sunce u Raku čini vas veoma osjetljivim, pa vam sve smeta i doživljavate isuviše lično. Zbog toga ćete osetiti gubitak samopouzdanja na poslu. Podložni ste negativnim uticajima sa strane, pa ste skloni zabludama. Mars vas tera da delujete i konkretno reagujete, ali zbog toga možete da imate češće konflikte.

Ljubav – Potiskujete mnoga osećanja i niste spremni potpuno da budete otvoreni prema bilo kome. Zbog toga se u vama dešavam mnogo toga što ne želite da priznate. Tajne ljubavne veze nisu rješenje.

Zdravlje – Slabo.

DJEVICA
Posao – Retrogradni Merkur prestaje da vas mrači, pa konačno dolazite sebi! Imaćete česte konflikte sa Blizancima oko metoda rada na poslu, a i neće vam biti do bilo kakvog rada. Ulijenjili ste se i sve se teže vraćate u formu. Razmišljate kako što više da se odmarate, a da to ne utiče na vašu karijeru.

Ljubav – Kriza u odnosu traje i dalje. Najbolje da ne opterećujete parnera svojom situacijom na poslu. Ono što je zanimljivo to je da ćete imati novo poznanstvo sa osobom vodenog znaka.

Zdravlje – Bolje.

VAGA
Posao – Spremite se za ulazak Venere u Lavu, što znači da ćete ući u bolji period za bilo kakvu inicijativu. Preko prijatelja ćete čuti za poslovnu mogućnost koja će vam doneti ostvarenje nekih nadanja. To je nešto što ste i zaslužili, tako da je pred vama zanimljiva nedelja.

Ljubav – Mars u Lavu donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko ko vam je odan prijatelj će pokazati emocije prema vama. To će biti neko koga ne znate dugo ali se pokazao kao odan prijatelj. Lavovi su vam privlačni.

Zdravlje – Odlično.

ŠKORPIJA
Posao – Mars u Lavu vam ne prija, pa ste stalno u haosu oko posla jer vam se ne radi, a nije povoljan period za promenu posla. Imaćete česte sukobe i želje za promenom. Ono što vi sada priželjkujete neće doći.

Ljubav – Venera ulazi u Lava, pa će biti više strasti u odnosu sa partnerom. Ali što bude više strasti, biće i potrebe za većim svađama. Moguća je kriza u odnosu, a pre svega jer opterećujete jedno drugo sa poslom.

Zdravlje – Lošije.

STRIJELAC
Posao – Situacija na poslu je dobra, jer pokazujete koliko ste sposobni. Imate priliku da utičete na svoje saradnike kako bi se posao odovijao što bolje. Ulazak Venere u Lava donosi vam novu poslovnu pondu kojoj nećete moći da odolite.

Ljubav – Merkur končano kreće napred, pa će situacija u ljubavi krenuti da se odvija kako vama odgovara. Imaćete novu priliku za romansu i jedno je sigurno neko će uspjetu u vama da probudi strast! Lijep period za zajednička putovanja.

Zdravlje – Odlično.

JARAC
Posao – Kako Merkur kreće napred konačno se vraćate u normalu na poslu. Konačno imate priliku da poboljšate situaciju koja je kritična već dvadesetak dana. Finansijski je situacija nestabilna, ali imate priliku da riješite pitanje nasljedstva.

Ljubav – Niste u stabilnoj emotivnoj fazi i zbog toga ste na prekretnici. Ne znate tačno šta hoćete. Osjetićete snažnu privlačnost prema jednoj atraktivnoj osobi koja je razvedena ili tek od skoro slobodna.

Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA
Posao – Mars i Venera u Lavu doprinose da se osjećate bezvoljno, pa vas sve iritira, čak i posao. Imate potrebu da napravite radikalan potez, odnosno bilo kakvu promjenu koja bi doprinela drugačije da se osjećate. Međutim, Saturn usporava sve te promjene.

Ljubav – Mars izaziva u vama poriv da prebacujete partneru za svaku grešku i nivu tolerancije je na minimumu. Sve vam smeta i prijalo bi vam da u ovom periodu budete više fokusirani na sebe.

Zdravlje – Lošije.

RIBE
Posao – Mars i Venera u Lavu vam donose više posla na radnom mjestu ali će vam i prijati što će se nešto pokrenuti sa mrtve tačke. Ovo je period u kojem ćete raditi najmanje dva poslovna projekta. Imate priliku da radite nešto što volite i ostvarite svoje ambicije.

Ljubav- Merkur kreće napred, pa će u odnosu sa partnerom sve biti mnogo jasnije od sredine nedelje. Do tada probajte puno da ne razmišljate o konfuznim razgovorima koje ste imali posljednjih par nedjelja.

Zdravlje – Odmarajte se više.

(informer.rs)