NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Ova tri znaka pratit će neviđena sreća, evo kome stiže BOGATSTVO

Novosti

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji znakovi će ostvariti ogroman uspjeh na polju finansija i posla u narednom mjesecu.

Kako kaže, sasvim iznenada zadest iće ih neočekivano bogatstvo.

Kako se motivisati za vežbanje

Radi se o sljedećim znakovima:

Ovan

Ovan će biti jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova u oktobru. Astrolog savjetuje predstavnike ovog znaka da se pozabave odloženim poslovima, kao i da posvete slobodno vreme proučavanju i razvoju svojih vještina, to će im donijeti finansijski uspeh.

Bik

Za Bika će drugi jesenji mesec jeseni biti izuzetno povoljan. Novac će im naprosto “padati u krilo”, a bir će uspješni i na svim drugim poljima, vjeruje astrolog Globa. Ono čega, pak, treba da se paze jeste da povedu računa o trošenju, posebno da se ne upuštaju u rizične poduhvate – to će dovesti do gubitaka i loših posljedica.

Vaga

U oktobru 2021, Vaga će moći da poboljša svoju finansijsku situaciju preko poslova sa nepunim radnim vremenom ili kroz neke kratkoročne projekte. Upravo zato predstavnici ovog horoskopskog znaka ne bi trebalo da propuste priliku da zarade i odbiju neke ponude za poslove koje će im donijeti dosta novca.