NOVČANI HOROSKOP ZA JUNI: Mjesec donosi tešku krizu za 3 znaka, ali JEDNOM ZNAKU PARE ĆE PLJUŠTATI

Novosti

Saznajte kakve su vam astro prognoze za finansije u junu, ko treba da štedi, a kome će novac padati s neba…

Ovan

Iako ste veći deio ovog mieseca zauzeti projektima vezanim za dom i kuću, nemojte da zapostavite karijeru. Razmišljajte o sliedećem koraku, a pun Mesec u Jarcu 24. juna će ponuditi neka neočekivana riešenja. Sastanak sa šefom od koga ste strahovali zaprvo će biti plodonosan. Unapređenje i uspieh su na vidiku.

Bik

Mesec ćete započeti brigama zbog finansija, a pomračenje Sunca 10. juna će se poklopiti sa neočekivanim novčanim izdacima. Položaj Saturna i Urana uticaće da 14. juna doživite vrhunac egzistencijalne krize. Nemojte se obeshrabriti. To će biti idealna prilika da zastanete i razmislite u kom pravcu dalje želite da idete. Druga polovina juna biće mnogo lakša u smislu finansija.

Blizanci

Mladi Mjesec u Biku natjeraće vas da trošite preko svojih mogućnosti, ali budite na oprezu. Dok trepnete “štek” će se istanjiti. Čuvajte se nepromišljenih kupovina, pogotovo kad je riječ o tehnici – blenderi i električni pokrivači zaista nisu nešto što vam je neophodno. Ili će se ispostaviti da ih uopšte nećete koristiti ili će se pokvariti, a novac će biti bačen.

Rak

Otprilike 14. juna otkrićete da neko od vaših kolega, a koga prati glas da je lijenj i nesavjestan radnik, zapravo ima mnogo bolju platu od vas i bolje beneficije. Iskoristite ovu ljubomoru da se izborite za bolju poziciju. Ako budete uporni i direktni, uz validne argumente, izvojevaćete povišicu.

Lav

Sa retrogradnim Merkurom do 2022. godine, u iskušenju ste da se upustite u pregršt neodgovornih kupovina. Savjetuje vam se oprez. Ako ne budete bolje raspoređivali novac, rizikujete da na jesen ostanete bez sredstava. U junu štednja nije iocija, ali razumno trošenje je imperativ.

Djevica

Dinamika moći se promijenila na vašem radnom mestu. Stvari nekako ne funkcionišu onako glatko kao prije. Biće vam izuzetno teško sve do 23. juna, kada će se situacija iskristalisati. Vi ćete profitirati od rješenja ove situacije. Očekujet ili neki bonus ili malo, ali korisno povećanje plate.

Vaga

Glavna poruka 2021. godine je “promena je dobra”. Vage razmišljaju o nekim rizičnim poduhvatima kao dodatnim izvorom prihoda. Sreća će biti na vašoj strani. Sa pouzdanim Saturnom i provokativnim Uranom koji 14. formiraju kvadrat, ovaj mesec je idealno vrijeme da se bacite na otkrivanje novih investicija.

Škorpija

Koliko god želite da riješite pitanje potrage za poslom ili napretka, takođe se puno toga dešava kod kuće. Ako zanemarite jednu stvar da biste se bavili drugom, napetost će se samo povećati, pa pokušajte da pronađete neki balans između poslovnog i privatnog života. Naročito 5. i 30. juna se savjetuje da se odmorite. Očistite sobu kako bi novac došao.

Strijelac

Pun Mjesec u Jarcu 24. je ključni trenutak da rešite neka lična pitanja vezano za budućnost. Sjedite i uzmite papir i olovku u ruke i popisujte šta su vam želje, a šta rashodi.Jun je mjesec kada ćete doći do važnih otkrića vezano za dalje sticanje novca.

Jarac

Cijelu 2021. godinu definiše tranzit Saturna i Urana koji donosi promjenu mirnog stanja, što će umnogome uticati na vaše navike u trošenju novca i štednji. Ovaj aspekt biće na vrhuncu 14. juna kada ćete otkriti da niste štedljivi kao što mislite. Zaslužili ste da trošite, dosta ste radili i imate pravo da uživate u pšlodovima svojih napora. Jedno se nikako ne savetuje – nemojte pozajmljivati novac.

Vodolija

Planeta Jupiter ušla je u vaš finansijski sektor prošlog meseca i donela vam povećanje priliva novca. Na početku mjeseca ćete se upuštati u troškarenje sa prijateljima, ali ne brinite – nećete zbog toga ispaštati. Sreća vam je naklonjena, novac će samo pristizati šta god da uradite. Uživajte.

Ribe

Sa akcionom planetom Mars u raku do 10. skloni ste da bacete novac na sitna uživanja, bilo šta zbog čega ćete se osjećati bolje. Nažalost, vaša nepromišljenost će se prikazati u vidu problema sa karticama i limitima na bankovnom računu. Spas vam stiže kada Mars uđe u znak Lava i kada ćete biti previše zauzeti da biste se upuštali u nepotrebne kupovine.

(mondo.rs)