NEŠTO JE JAKO ČUDNO NA OVOJ SLICI, SAMO PRAVI ZNALCI ZNAJU ŠTA: Vidite li 1 neobičan detalj? KLADIMO SE DA GA NEĆETE PRIMIJETITI

Novosti

Limun k’o limun, šta tu ima čudno, rekli su mnogi kada su prvi put pogledali ovu fotografiju. Ali, nije baš tako, jer je fora toliko dobra i realistična, da ne čudi što niko i nije mogao da pogodi o čemu se zapravo radi.

A u čemu je fora? Pa Šantanel iz Perta, mama koja se amaterski bavi pravljenjem kolača, odlučila je da čuveni limun kolač napravi, sasvim logično, u obliku limuna. I to je uradila tako fantastično, da ni pravi znalci ne mogu da vide razliku.

“Htela sam da vežbam pravljenje hiper-realističnih kolača. A pošto nisam htjela sve da pravim ispočetka, uzela sam kupovni kolač od limuna, formirala ga u obliku limuna, a od prah šećera, gustina i žute prehrambene boje, napravila sam koru i trudila se da je uradim što realističnije. Od originalnih sastojaka ostale su samo nalepnice”, ispričala je Šantanel.

-->
suqk9kpturbxy8zztkzmddmmjmyn2u4nmi3ndkxyzhlmdrhn2mzzmnhmi5qcgerkwlnap4agaewbq

Ovaj limun je zapravo kolač Foto:Facebook/Woolies/Coles Mudcake Hacks / screenshot

Smjesu je napravila uveče i ostavila je preko noći da se malo osuši, a onda je sutradan lagano razvukla i obmotala oko kolača u obliku limuna.

Onda je svoje umjetično djelo objavila na Fejsbuku i ljudi bukvalno nisu mogli da povjeruju sopstvenim očima i da povjeruju da ovaj limun nije pravi, piše magazin “Žena Blic”.

“Izgledaju tako realno, da sam pomislila da lažeš”, “Tek kada sam vidjela presek, shvatila sam da je u pitanju kolač”, bili su neki od komentara, dok su oni zluradi pisali “Ti baš imaš mnogo slobodnog vremena”.