“NEMAM PREDSTAVU KAKO SE OVO DESILO” Novosađanin se ujutru probudio i njih ugledao u svojoj sobi: KAKO SU UŠLI? (VIDEO)

Novosti

Novosađanin Brajan Brković doživio je buđenje kakvo nikad nije sanjao – probudio se je u svojoj sobi i vidio devet pačića i patku.

“Umesto bušilice ovaj put me je probudila skupina neočekivanih gostiju. 

Nemam predstavu kako se ovo dogodilo, da li preko terase ili kako već ali mi je ekskurzija pačića prošla kroz stan i poželjela dobro jutro i srećan današnji dan”, napisao je on na svom Facebook profilu.

Nevjerovatno je da ovaj Novosađanin živi na posljednjem spratu zgrade.

“Malo sam šokiran. Otvorio sam oči u krevetu i video patku kako me gleda. Iskočio sam momentalno jer sam mislio da sam poludeo, ali sam onda video i devet malih pačića”, priča Brajan za 021.rs.

Kako kaže, preko noći mu je terasa bila otvorena, ali nije mu jasno kako je jato stiglo do poslednjeg sprata.

“Borio” se on na razne načine da im objasni kako da izađu.

Pa se na snimku vidi kako im pokazuje sa cijevi od usisivača prema balkonu i bodri ih “Bravo pačići, ajmo još malo”, u jednom trenutku su se uplašene ptice zavukle iza balkonskih vrata, a Brajan je zavikao “Ne tamo, ušli ste u ćorsokak idioti”.

Priča je dobila sretan kraj, on je uz pomoć druga vratio pačiće i patku u Dunav.

“Posle jednočasovnog vijanja, pošto je u jednom trenutku odletala na ulicu, pa smo zaustavljali saobraćaj, i zahvaljujući mom drugu Srđanu Đuriću koji je odigrao glavnu ulogu u hvatanju one su opet zajedno na slobodi”, napisao je on.