NEKADA SLATKA BUCKA, A DANAS NAJZGODNIJA PJEVAČICA NA ESTRADI: Znate li ko je na slici? Nema šanse da pogodite

Novosti

Ako se dobro zagledate u lice ove djevojčice sa fotografije ispod, lako možete da pogodite o kojoj pjevačici je riječ!

Ali, ako to ne možete, stiže pomoć – danas je ova bucka članica jedne od najpopularnijih domaćih ženskih grupa i naravno, više uopšte nije bucka. Iako bi mnogi rekli da je preko noći postala popularna, zapravo se iza njene slave krije talenat i dugogodišnji rad.

x9jk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpfn01eqv8vymy4y2fmmjvjnmmwn2y1mthmotlmyjvmnjvhzdhjytyuanbnkzmczqooaighmau

Sanja Vučić pohađala je nižu i srednju muzičku školu u rodnom Kruševcu, gdje je jedno vrijeme pjevala i u crkvenom horu i etno sastavu. Tokom srednjoškolskih dana nastupala je sa raznim bendovima, ali joj je dolazak u Beograd preokrenuo muzičku karijeru.

-->

Prvo je nastupala sa bendom “Zaa”, sa kojim je i snimila album, a kao samostalni pjevač uspjela je da 2010. godine okuša sreću na Evroviziji i to sa pjesmom “Goodbye”. Zauzela je 18. mjesto, a nakon popularnog takmičenja krenula je da gradi solo karijeru. Sve dok nije postala članica grupe “Hurricane”.

72b4daa672cd722144ba621ee1ba0c0e

Iako je kao mala bila bucka, Sanja je danas prava bomba za kojom muškarci uzdišu, baš kao i za njenim koleginicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević, koje čine grupu “Hurricane”.

(pulsonline)