NASULA JE PAR KAPI 0VOG SREDSTVA U VEŠ MAŠINU I ZALUDILA SVE DOMAĆICE: Ono što je URADILO SA NJOM je ČUDO

Novosti

U popularnoj Fejsbuk grupi „Mrs Hinch Made Me Do It“ osvanuo je savet za čišćenje veš mašine  koji je odmah proglašen genijalnim.

Kako možete da očekujete da će se vaša odeća dobro oprati u prljavoj veš mašini? O ovome retko ko od nas razmišlja jer verujemo da, zato što radi s vodom, veš-mašinu nije potrebno čistiti.

Međutim, kada se jedna članica grupe „Mrs Hinch Made Me Do It“ preselila u novi stan, zgrozio ju je prizor prljave i zapuštene veš-mašine, pa je zatražila savet kako da joj vrati stari sjaj, jer se ispostavilo da je savršeno ispravna i da joj je potrebno samo generalno čišćenje.

Veš mašina
foto: Tanya Rozhnovskaya / Alamy / Alamy / Profimedia
Neko joj je savetovao da pokuša s tekućim deterdžentom za ručno pranje posuđa, prenosi Krstarica. Žena je poslušala savet i oduševila se rezultatom, koji je podelila na Fejsbuku. Starom četkicom za zube i s nekoliko kapi deterdženta za posuđe izribala je tvrdokornu prljavštinu koja se nataložila u rezervoaru.

„Zatim sam upotrebila sodu bikarbonu i sirće kako bih se rešila neugodnih mirisa. Na kraju sam rezervoar (fioku za prašak i deterdžent) i prostor iza njega naprskala sredstvom protiv plesni“, otkrila je u grupi.

Takođe, savetovala je da su rezultati još bolji ako rezervoar pre ribanja umočite u vruću vodu, prenosi „Mirror“. Njen recept je brzo postao hit, valjda što se mnogi susreću s istim problemom.

(Espreso/Nova/Prenela P.V.)