NASPITE OMEKŠIVAČ DIREKTNO U VODOKOTLIĆ, REZULTAT JE FASCINANTAN: Svi kažu da djeluje – JESTE LI ISPROBALI OVAJ TRIK?

Novosti

Popularna britanska influenserka Mrs. Hinch pokazala je svojim brojnim fanovima kako ona s omekšivačem pere i kuhinjsku sudoperu, koja nakon toga blista i miriše na tek oprano rublje.

Sudoperu prvo zapuši i u nju ulije dva puna čepa omiljenog omekšivača, pa ravno iz kuvala za vodu doda i vruću vodu.  

 – Omekšivač ostavite da djeluje četiri sata, pustite vodu iz sudopere i sunđerom očistite ako je ostalo prljavštine – savetuje Mrs. Hinch. 

-->
screenshot-from-2021-04-18-16-16-00

Pranje prašnjavih radijatora

Jedna je žena na TikToku pokazala kako prašnjave radijatore pere sunđerom, vrućom vodom i omekšivačem.  

– Omekšivač za veš na starom i prašnjavom radijatoru: sada izgleda kao nov i sjajno miriše – podelila je. 

Brisanje prašine 

Korisnica “Clean Queen” pokazala je na TikToku svoj vrlo jednostavni trik kako s omekšivačem sprečava da se prašina sakuplja na lajsnama vrata. – Sipajte malo omekšivača na krpu i prebrišite, omekšivač će sprečiti da se opet brzo skupi prašina – kaže ona.

Osvežavanje WC-a

Mnoge su žene na društvenim mrežama pokazale kako, nakon što WC školjku dobro operu, direktno u kotlić sipaju omekšivač kako bi kupatilo zamirisalo pri svakom puštanju vode. 

Pranje ulaznih vrata 

Ako je dobar za čišćenje radijatora, zašto ne bi bio i za vrata – piše jedna Instagram korisnica, a s malo tople vode, omekšivačem i sunđerom, ona izgledaju kao nova. Takođe jedna TikTok korisnica, pod nadimkom Nic, podelila je kako u difuzor sa trskom dodaje omekšivač i vodu, a onda vrati već korišćene štapiće trske.

– Miriše neveroatno, bolje nego pre – napisala je.

Čišćenje tepiha

Ako želite otkriti koliko prljavštine ima na tepihu ispred ulaznih vrata ili onom u kupatilu, operite ga u kadi s vodom i omekšivačem, savetuju ljubitelji čišćenja. Za najbolji efekat preporučuju pranje tepiha u penušavoj kupki, a zatim dodavanje malo omekšivača kojeg ostave da deluje 30-ak minuta pre ispiranja.

Izvor:Srbijadanas