Nakon što ga je pobijedila u duelu, ISAK PRIŠAO BELMI I OVO URADIO: Pjevačica nije krila iznenađenje (VIDEO)

Novosti

Belma Huseinefendić ove subote uspjela je ono što niko do sada nije. Pobijedila je Isaka u duelu. Vidno iznenađena, kandidatkinja nije krila sreću i suze, piše Grandonline.

 – Ja ne mogu da vjerujem. Pored toga što je on u pitanju, formirani pjevač i zvijezda kao što je rekao Bosanac, bio je pritisak radi mene, koji sam sama stvarala. Htjela sam da budem puno bolja nego što sam prije bila i da dokažem šta sve umijem. Dodatna motivacija mi je bio i brat kome sam posvetila ovu pjesmu – rekla je ona, a zatim za Grand.Online, pročitala pismo koje joj je brat ostavio.

Iako su protivkandidati, takmičari se privatno jako vole i druže, te jedni druge ne smatraju konkurencijom.

-->

– Ne mogu reći da mi je svejedno bilo, ali shvatila sam da moram ići stepenicu više nego što sam i sama planirala. Ali nema veze, ja se ne borim protiv njega, iako su to dueli, ja se tamo borim protiv same sebe. Ja imam potrebu da budem bolja i verujem da ću vremenom biti nešto izvanredno. Ako ništa, ja ću se truditi da budem nešto izvanredno – istakla je takmičarka.

Belma je ovim nastupom otišla direktno u četvrtfinale i time obezbijedila sebi ugovor i sigurno mjesto u Grand produkciji.