NAJTAČNIJI HOROSKOP – OVO ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT: Astrolozi otkrili šta treba da uradite “DA VAS KRENE SREĆA”

Novosti

Neki horoskopski znakovi jednostavno nemaju sreće u životu. Dok drugima ide lako, oni moraju da se pomuče. Astrolozi su ukazali gdje griješe i kako da okrenu sreću u svoju korist.

Neki ljudi moraju da se ekstra potrude kako bi ostvarili uspjeh, dok se za druge sve odvija bez poteškoća. Astrolozi veruju da to zavisi od toga kojem horoskopskom znaku pripadate.

Ovim znakovima Zodijaka sreća je okrenula leđa, osuđeni su na neuspjeh, a sudbinu vrlo teško prekrajaju…

-->

Četvrto mjesto – Bik

Nepovjerljivi i sumnjičavi Bikovi neprestano misle da im drugi “rade o glavi” i da su neiskreni. Živeći u takvoj napetosti, oni sami ne primijećuju da im jednostavno sreća nije naklonjena. Osim toga, Bikovi su skloni kompleksima, zbog čega stalno misle da nisu dovoljno sposobni za posao, ako ni dovoljno privlačni. Kao rezultat toga, često im se javlja zavist, ljubomorni su na svoje partnere i samo sebi uništavaju život.

Treće mjesto – Blizanci

Kod Blizanaca je većinski razlog neuspjeha njihova opsednutost prošlošću. Umesto da prave planove za budućnost, oni će beskrajan broj puta ponavljati greške, bez namjere da idu naprijed. Osim toga, Blizanci su neozbiljni i često nevjerni partneri, što je razlog zbog čega nemaju sreće u ljubavi.

Drugo mjesto – Vaga

Problem kod Vaga je neodlučnost. Svaki put kada im sudbina da priliku da se uzdignu, oni troše dragocjeno vrijeme na sumnju i preteranu analizu. Kako to obično biva, “voz prođe”, a oni su opet ostali bez ičega. Sreća prati hrabre, to je lekcija koju treba da nauče. Neodlučnost je i razlog što nemaju sreće u ljubavi.

Prvo mjesto – Rak

Rakovi su uvek “opterećeni” nepotrebnim analizama i rješavanjem problema koji uopšte nisu veliki niti bitni. Uvijek su veoma zabrinuti zbog sitnica, ne spavaju noću zbog nepromišljenih riječi, plaču zbog neuspjeha koji Ovan ili Strijelac uopšte ne bi primijetili. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su stalno nesrećne jer ne vide svet u bojama, već samo crno-bijelo. Astrolozi savjetuju da prestanu da se stalno samosažaljevaju i da pokušaju da promijene negativan stav prema životu.

(Mondo.rs)