NAJBOLJI MUŽEVI! Samo uz muškarca u ova 4 horoskopska znaka ŽENA ĆE BITI U POTPUNOSTI SRETNA: Oni su rođeni da RAZMAZE LJUBAVLJU svoje partnerke

Novosti

Foto: Profimedia

Astrologija mnogo govori o osobinama, a otkriva i koji znakovi posebno uživaju u ulozi supruga.

Bik

-->

Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu da učini sretnom i voljenom. Uvijek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cijene. Uz njih ćete se uvijek osjećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Uvijek će biti tu za vas. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima mnogo, čak i previše razumijevanja. Najviše voli da partnerku obasipa pažnjom. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj poklone, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

Rak

Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vrijeme sa svojom boljom polovonom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole da iskazuju ljubav i provode vrijeme s partnerkom čineći je sretnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna suputnica bude srećna.

Riba

Ovaj horoskopski znak voli da ugodi i da usreći druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude sretna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole biti utjeha i rame za plakanje, piše Pink Villa.

(Žena Blic)