‘Moj bivši se vratio u grad i pozvao me na piće, tada sam shvatila koliko mi je muž dosadan’

Novosti

Ljubavne afere uvijek su teška tema za parove u sretnim vezama, u ovom slučaju to vrijedi iza ženu koja je poslala anonimno pismo poznatoj televizijskoj voditeljici, Coleen Nolan, koju je molila za savjet.

Vratio se seksi bivši ljubavnik…
Žena koja je poslala pismo “savjetnici za veze” magazina Mirror, otkrila je da je prije otprilike 20 godina imala zanimljivu avanturu i vrlo uzbudljivu seksualnu vezu s jako zgodnim tipom, koji je zapravo rođak njezinog dobrog prijatelja. Žena je ispričala da ta afera nije dugo trajala jer je njezin ljubavnik otišao na putovanje, a zatim se preselio u inozemstvo i sada ima ženu i troje djece.

“U sretnom sam braku 15 godina i imamo jedno dijete. Međutim, nedavno se ovaj bivši preselio meni u susjedstvo i vidjela sam ga nekoliko puta u gradu. Posljednji put kad sam naletjela na njega, pitao je imam li vremena za brzo piće, pa smo otišli u lokalni pub na nekoliko sati, da nadoknadimo posljednja dva desetljeća i bilo mi je kao na spoju”, otkrila je žena u anonimnom pismu te priznala da je još uvijek bivši ljubavnik jako privlači.

“Definitivno ima puno seksualne kemije i sada se osjećam čudno zbog svog braka. Moj muž je super, zgodan i vrlo brižan, ali i pomalo dosadan i sad se pitam koliko sam zapravo sretna u svom braku. Noćna je mora vidjeti tog drugog tipa u blizini i znati da još uvijek postoji nešto između nas”, ispričala je.

Dobila je zanimljiv odgovor
Savjetnica za veze, Coleen Nolan, ovoj ženi je odgovorila da joj muž zapravo nije dosadan nego je očito njen brak u kolotečini. Coleen je dodala da ništa ne znači ako dvoje ljudi osjećaju prisnost i seksualnu privlačnost: “Požuda za nekim ne znači da ćete moći funkcionirati kao par. Mislim da je vaša ljubavna afera bila dobra na druge načine, i to prije 20 godina”, rekla je savjetnica i istaknula da bi vjerojatno još bili u vezi da je to funkcioniralo kako treba.

Coleen je također zbunjenoj ženi objasnila da će izgubiti jako puno toga ako se upusti u vezu koja vrlo vjerojatno nema perspektive i zbog koje bi morala razoriti svoj dugogodišnji brak. “Moj savjet bi bio, ne dovodite se u poziciju da ponovno odete na piće s bivšim ljubavnikom, barem dok ne pokušate popraviti svoj brak. Ako vam je dosadno, učinite nešto po tom pitanju. Za ulazak u kolotečinu potrebno je dvoje, a za izlazak iz nje potreban je trud. Usredotočite se na stvaranje romantike kod kuće i sjetite se što vam je prije palilo vatru”, poručila je zbunjenoj ženi savjetnica za veze magazina Mirror.