MLAD MJESEC U RAKU DONOSI DANE RADOSTI ZA NEKOGA: Ova 3 horoskopska znaka čeka period velike sreće

Novosti

Horoskop otkriva: mlad Mesec u znaku Raka osvojiće vas potpuno. Njegova energija je inovativna, moćna i mistična — donosi novi početak i promjene na mnogim poljima. Ipak, samo na neke znakove će uticati pozitivno, piše Sensa.

Otkrivamo koja 3 horoskopska znaka očekuju lijepe stvari od 5. jula — mlad Mjesec im sprema divne promjene:

OVAN

-->

Trenutni događaji mogu biti haotični za mnoge, ali ne i za Ovnove — ovo vreme možete pretvoriti u sjajnu priliku za rast. Povoljan trenutak je da razmislite o svojim emocionalnim potrebama. Razmislite s kojim ljudima se osećate najbolje, a koje treba da izbacite iz života. Ne zaboravite sada i na svoje drage hobije, prema kojima osećate veliku strast.

BLIZANCI

Ljeto je divno vrijeme za druženje. Društvenost i vezivanje je nešto tako prirodno za vas. Imate sposobnost da očarate razgovorom i ljudi vas vole zbog toga. Mlad Mjesec vas poziva da izrazite više zahvalnosti za ljude oko sebe. Možda ćete biti inspirisani i za nove veze sa ljudima koji vam ranije nisu bili bliski.

VAGA

Nije tajna da Vaga vrlo ozbiljno shvata odnose sa drugima. Obično je Vaga ta koja zaslužna da veze funkcionišu. Možda je sada trenutak da malo više razmislite o svojim ulogama. Da li ste uvijek vi koji preuzimate inicijativu za druženje? Razmotrite ko zaslužuje vašu ljubav i energiju. Takođe, ne zaboravite da odvojite malo vremena samo za sebe da napunite baterije.