MAJKA SAZNALA DA NJEN SIN PONIŽAVA SIROMAŠNU DJECU U ŠKOLI: ZBOG KAZNE KOJU JE ODREDILA CIJELI SVIJET JOJ ČESTITA

Novosti

Jedna dobrostojeća mama saznala je da njen razmaženi sin u školi maltretira i ismijava siromašnu djecu, pa mu je smislila prigodnu kaznu.

Ipak, dječakov otac se s tim nije složio pa se obratila ekipi na Reditu s pitanjem da li je donijela dobru odluku.

Prilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat pa alimentacija omogućava da sinu kupim sve najbolje. Iz škole su me ovog mjeseca obavijestili da je moj sin maltretirao i ismijavao djecu koja nemaju ono što on ima, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja ne mogu da priušte brendiranu odjeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. Dala sam mu do znanja da on nema čime da se ponosi jer nema posao, ušteđevinu, ni investicije, nikakvo lično bogatstvo, i da mu se samo posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve – napisala je ljuta majka.
U nastavku je objasnila da ga je prvo natjerala da se izvini toj djeci, ali dodala je još jednu kaznu.

Također sam odlučila da mu ove godine ne kupujem brendiranu odjeću. Neću ga u školu voziti Poršeom ili Jaguarom, već starim autom. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, nećemo mu kupovati novu opremu, već ćemo je iznajmljivati ili će nositi staru – nabrojala je majka.
Sin se, naravno, odmah pobunio, tvrdeći da će mu se prijatelji u školi smijati.

Iako je njegov otac uglavnom odsutan i ne miješa se u vaspitanje, saznao je da mu se sin vozi u “krntiji” i da vježba u pozajmljenoj opremi. On se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je bitno kakav će utisak ostaviti i smatra da će našeg sina ova kazna obilježiti do kraja života – otkrila je.
Većina ljudi je stala na njenu stranu, a mnogi su joj čestitali što je to učinila.

Šta vi mislite, ko je u pravu, majka ili otac?

Podijelite s nama u komentarima!