LEPA BRENA I BOBA SU U BRAKU 34 GODINE, OTKRILI TAJNU USPJEŠNOG BRAKA: Nemojte praviti ove greške, ONE ĆE UNIŠTITI SVAKI BRAK

Novosti

Boba Živojinović otkrio je u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” sve o braku sa Lepom Brenom sa kojom je u ljubavi već 34 godine.

Poznati par je od 1987. godine su u skladnom braku iz koga su dobili sinove Stefana i Viktora, a čuveni teniser odgovorio je na brojna pitanja o njihovom odnosu.

Ko je glavni u njihovoj kući i da li mu smeta kada ga zovu “mužem Lepe Brene”, objasnio je u emisiji.

-->
screenshot-5

“Ne smeta mi to što sam dobio ‘krompir’ u vašoj anketi. Kao što mi ne smeta ni kad kažu da sam Brenin muž”, uz osmeh dodajući i reč “samo”.

Potom je otkrio sve o njihovom odnosu, ali podijelio i savjet koji je dobio i koji smatra “receptom” za uspešan brak.

“Otkako je počeo problem sa koronom i ‘zaključavanjem’, nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno. To je odnos koji dobija drugu dimenziju. Bio sam sad dvije nedejlje u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i sa njene strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se dešavalo, otkrili nešto jače, svetlije. Znali smo i ranije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to da traje”, priča on i dodaje:

“Uz ljubav mora da postoji i poštovanje. Što bi moja baba rekla – ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju – šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš, ja pustim, i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za prijateljstvo, i za posao. Moraš nekad da daš da bi dobio. A da bi to mogao, moraš da veruješ u sebe. Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, evo, izdržavam nekako već 34 godine”, rekao je uz osmeh Boba.

Izvor:mondo