KRSTINJA TODOROVIĆ SMRŠALA 80 KILOGRAMA PA PORUČILA: “Proći ću u finale, ne sumnjam u svoje tijelo” MARIJA ODMAH REAGOVALA

Novosti

Još jedan Marijin vlog oduševio je njene pratioce jutros, a ono što je mnogima bilo interesantno je upravo to što je posvećen kandidatima. 

Iako je sniman u maju, te neki takmičari nisu više u takmičenju, Šerifovićeva je riješila sve da ih ispita za mišljenje o svom duelisti, pjesmi koju su spremili i tome da li će proći dalje.

Krenula je od Miloša Kovačevića koji se prvenstveno predstavio, a zatim rekao – Pa mislim da je ok duelista, ali ja sam bolji. Mislim da ću da prođem.
Aldin Avdijaj je sljedeći dobio priliku da kaže svoje mišljenje.

-->
aa3b067083816f15e18c89b40d3d2f32f13733ea

– Mogu da kažem da je moj duelista odličan. Drago mi je što je narodnjak, jer sam do sad bio sa zabavnjacima. Imam veću želju da se takmičim sa narodnjakom – istakao je on i dodao da nije siguran da li može da prođe u sledeći krug.

Nasmejala se Marija i konstatovala da se Aldin malo uplašio, a onda prešla na sljedećeg kandidata.

– Ja kažem da je moj protivnik super, ali ja u moje tijelo ne sumnjam – rekla je Krstinja samouvjereno, a kad joj je mentorka rekla da se ne bore tijelima, takmičarka je dodala – To je bitno. Cjelokupan utisak. Ja sam ubjeđena da ću proći.

2d32d8e2999ca830c59cff3c9bdd3576b250979b

Za sam kraj ostao je Željko koji je bio skroz opušten – Ja se radujem ovom duelu! Ajde da se igramo, pa neka bolji pobijedi. Dobar je duel i ja mu se radujem baš. Što bude biće. Ja se nikada ne radujem previše, pripremim se na najbolje pa se poslije iznenadim.

Ostatak probe, sudeći po snimku, proveden je u lijepoj atmosferi i ozbiljnom vežbanju, a od gorenavedenih kandidata, u polufinale otišla je jedino Krstinja Todorović.

Marija je kasnije razgovarala i sa ostalim takmičarima, a njihov odgovor pogledajte u videu ISPOD!

Izvor:Grand