KRSTINJA SE POJAVILA SINOĆ U ZVEZDAMA GRANDA: Da li je moguće da ovako izgleda? ŽIRI SAMO U NJU GLEDAO, POTPUNO DRUGA ŽENA (FOTO)

Novosti

U sinoćnoj epizodi Zvezda Granda na red je došla i Kristinja Todorović koja je zajedno sa Šerifovićkom odabrala numere “Ja volim svoj greh” i “Insomnija”, što je rezultiralo izjednačenim brojem glasova sa njenim protivnikom Bojanom Pavlovićem.

Uslijedilo je preglasavanje u kojem je Krstinja odnijela pobjedu, što je navelo Sašu Popovića da otkrije da je u posljednjem trenutku odobrio njeno učešće u ovogodišnjoj sezoni..

kk

– Kad sam vidio da si se ponovo prijavila za “Zvezde Granda”, moram da kažem da sam dugo razmišljao. Mislio sam se “Šta sad da je primim, opet ćemo je napasti za kilograme,”, ali samo da znaš da sam u posljednjem trenutku dao zeleno svjetlo za tebe. I ti si se ove godine potrudila i alal ti vera, svaka čast – rekao je Popović i pohvalio njenu kilažu, budući da je zbog takmičenja skinula više od 80 kilograma. 

k

– Ova dva kandidata su fenomen “Zvezda Granda”. Krstinja, ti si fenomen zato što si pokazala brutalno pjevanje, ti si najbolji vokal Crne Gore ikada. Drugo, pred milionima si pokazala borbu sa samom sobom, disciplinu, volju, želju, rad, trud, nešto što malo ko može mentalno da izdrži. Ti si se transformisala i dokazala da možeš sve – poručila je Karleuša, dok je drugom takmičaru rekla da je bio sjajan, kao i da je savršeno stilizovan za takmičenje. 

– Ti si napravila podvig zbog čega se mnogi takmičari ubuduće ugledati na tebe, ne samo zbog kilaže, nego zbog borbe. Svaka ti čast, divno si pjevala – dodala je Bekuta.

kkk

Poenta takmičenja je da se kandidati pojavljuju “svježi i drugačiji” i pjevački i sa energijom i autfitom, što su upravo ova dva takmičara i uradila i što je pohvalio Đorđe David.

Ni mentori nisu krili svoje oduševljenje onim što su njihovi kandidati pokazali na sceni. Marija Šerifović bila je toliko srećna što je njena takmičarka briljirala da je na kraju poručila: 

– Ja sam toliko ponosna na tebe da sam spremna da se odreknem svega i da svoj život podredim jednom takmičenju!