KARLEUŠA GRCALA U SUZAMA U EMISIJI ZVEZDA GRANDA, KAMERE SVE SNIMILE: Obrušila se na Mariju – OVO JE RAZLOG

Novosti

Četvrtfinale “Zvezda Granda” doniio je nevjerovatno uzbuđenje i reakcije žirija, kao i mentora. Ipak, duel koji je iznenadio sve, ali i rasplakao Jelenu Karleušu desio se između Velida Handžića iz Kaknja i Anastasije Ićurup iz Melenaca. 

Loš dan i pjevanje, nedovoljno izgaranje takmičara na sceni i nedostatak želje za prolazak u polufinale je rezultiralo i izostankom glasova žirija, što je naljutilo Velidovu mentorku Viki Miljković i to suza dovelo Karleušu, koja je inače i Anastasijina mentorka. 

b70044d2ef19a7ae2639a596d38f429da1f85512

– Glasajte, ljudi – vikala je Jelena nakon duela, ali bezuspješno. Samo je Đorđe David dao glas za oba takmičara. 

-->

– Čekajte, oni nisu za baraž? – pitala je Karleuša, a žiri odsječno horsko poručio: – Ne!

Iako Karleuša smatra da njena takmičarka ima boju glasa od milijardu dolara i možda najbolju u ovom takmičenju, žiri je rekao svoje – da Anastasija napušta šou zajedno sa Velidom.  

Snežana Đurišić ocijenila je ovaj duel kao smešan. Za Velida je rekla da se “nije sastavio sa intonacijom”, dok je Anastasija bila nesigurna na sceni. 

– Da ne znate da pjevate ne biste ni stigli dovde, ali ovo večeras nije bilo dobro – prokomentarisala je ona, a Marija Šerifović poručila da se razočarala u Valida i da se tako ne bori za polufinale. 

6b32344a831afdc536f66c33220d1a7760c7f2ea

– Sada treba jače nego ikada, sa više snage, elana, želje, borbe, a ne kao ta tvoja kravata, objesio si se tu i do života ti nije – obratila se Velidu, pa nastavila da komentariše Anastasij tvrdeći da će ovo bito njeno najgore pojavljivanje u takmičenju. 

– Bilo je užasno, izvini, ne koristim takve riječi, ali znajući šta si pokazivala do sada, ovo je bilo bez veze – iskrena je Šerifovićeva. 

Slično mišljenje dijelio je i Bosanac koji nije dao glas jer je siguran da ni sami takmičari nisu razumeli šta su konkretno pevali. 

Tokom njegovog izlaganja Jelena se rasplakala, kako je rekla, zbog žirija koji nije pustio njenu kandidatkinju, što je šokiralo sve u studiju. 

990737b24c40e04d56146524aca7a9d13b987113

– Ovim glasanje ste pokazali elementarno nepoštovanje mene – obratila se Karleuša kolegama, dok su oni tvrdili da njihovo glasanje nema veze sa njom. 

-Ova rasprava nema smisla jer ovo nije borba za kandidate. Vi se osjećate ugroženo kao mentori. Niko od nas nema zlu nameru, tako da, drage kolege, nemojte ništa lično da shvatite – pojasnio je Boske, ali je Jelena ostala pri stavu da je njena takmičarka oštećena. 

– Tvrdim da ste djevojci koja može da bude zvijezda, da ste joj isekli krila na najgluplji mogući način. Ne smem u oči da je pogledam, jer mi je krivo i žao – poručila je diva kroz suze i dodala da je uvijek prema kolegama i njihovim takmičarima bila fer. 

Ipak, “lopta je spuštena” nakon što su oba takmičara priznala da im nije bio dan i dali obećanje da će sljedeće godine biti bolji. 

Izvor:Grand