IZABERITE JEDNU RUŽU I SAZNAJTE ŠTA ĆE VAM SE DESITI U OKTOBRU: Nekog očekuje VELIKO IZNENAĐENJE

Novosti

Izaberite ružu koja vam je najljepša i saznajte šta vas čeka u oktobru:

RUŽA 1#

Ova ruža Vam otkriva da Vas mnogo toga lijepog očekuje tokom OKTOBRA. Jedna od tih stvari jeste da ćete upoznati nove ljude. Neki će biti tu da Vas nauče nekoj lekciji. Međutim, njih par će postati najbolji ljudi koje ste ikada upoznali. Stoga, nemojte da ne iskoristite priliku za nova poznanstva i zanimljiva iskustva. Ovog mjeseca Vam se nudi divna prilika za putovanje i odmor. Ukoliko ste zauzeti, još je bolje da povedete voljenu osobu sa sobom. Tako ćete oboje iskoristiti svaki trenutak da budete zajedno i da uživate u odmoru od svega oko vas.
Oktobar Vam donosi priliku za veliko iznenađenje. Naime, upoznaćete jednu divnu osobu suprotnog pola. U prvim trenucima ćete shvatiti da Vam je sam Bog poslao tu osobu. Biće to ljubav na prvi pogled. Počećete da se viđate češće i započećete divnu emotivnu vezu punu ljubavi i razumijevanje.

Napokon će se Vaše strpljenje i želja ostvariti. Svemir je spreman da Vas usreći u potpunosti pravom ljubavlju i dugo očekivanom srećom.

RUŽA 2

Ova ruža Vam za OKTOBAR sprema uspješne poslovne trenutke. Sve projekte koje ste planirali, tada ćete moći početi realizovati. U tome će Vam biti od ogromnog značaja podrška saradnika koju budete imali.

U suštini, mjesec OKTOBAR će za Vas biti jedan od najboljih u skorije vrijeme. Iskoristite priliku koja Vam se bude pružila kako bi ostvarili još veće uspjehe.

Pred Vama je miran mjesec OKTOBAR, pun spokoja i lijepih trenutaka. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, radite ili ne, ovaj mjesec Vam je naklonjen u potpunosti. Sve će Vam ići od ruke, bilo šta da pokrenete. Uživajte u ovom mjesecu i šansi da se posvetite sebi.

RUŽA 3

Osoba koju dugo niste vidjeli, ponovo će ući u Vaš život. Biće to osoba suprotnog pola koja će željeti da sada pokušate ljubav za koju prije niste imali priliku.

Ta osoba Vam je zaista važna u životu i draga. Zbog toga, iskoristite priliku koja Vam se ponudi da uživate u prijateljstvu i ljubavi kraj te osobe. Ipak, prilike kao što je ta, rijetko se dešavaju. Treba da je iskoristite maksimalno.

Nešto najljepše što će Vam se desiti jeste da ćete zavoljeti sebe. Vi ste jedno divno biće koje stalno pomaže svima oko sebe. Međutim, došao je trenutak u kome treba da sebi pomognete prije svih.

Iskoristite svaki trenutak ovog života i uživajte u ljubavi, prijateljstvima, svemu. Nemojte dozvoliti da zasnivate prijateljstva na osnovu toga koliko učinite i pomognete nekome.

Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi i pripadnica ženskog pola, OKTOBAR je mjesec za ljubav. Voljena osoba će shvatiti koliko mu značite i odlučiti da Vas zaprosi. Biće to u potpuno neočekivanom trenutku kada će napokon planirati provesti ostatak života sa Vama. Uživajte u svakom trenutku kraj voljene kao da ostatak svijeta ne postoji.