IZABERI BOJU I SAZNAJ KAKVA SI OSOBA: Pred vama je BRZI TEST ASTROLOGA! Nama je pogodilo!

Novosti

Boje imaju važno značenje i svoju univerzalni smisao, kaže astrolog Goca Dragišić i dodaje da svaki horoskopski znak ima svoju sretnu boju, tj onu koja pozitivno djeluje, kao i onu koja negativno utiče. 

Pred vama je brzi test astrologa i numerologa koji otkriva sve o vašoj ličnosti.

Sve što treba da uradite jeste da izaberete jednu od ponuđenih boja (pink, narandžasta ili ljubičasta) i saznate kakva ste osoba. 

-->
dab49893289ecd8796fb14bab14f856bb38b88ab

PINK

Vi ste psoba puna ljubavi i senzualnosti koja cijeni sitnije stvari u životu. Inače, zaljubljene osobe obično imaju značajnu količinu ružičaste boje u svojoj auri. Savjet: Povedite računa kako bi ste izbegli prevarante, nepoštene i nezrele osobe .

NARANDŽASTA

Vi posjedujete visoku inteligenciju i težnju ka perfekcionizmu, ljubav prema intelektualnim poslovima i mentalno izazovnim projektima. Mentalno ste stabilna i jaka osoba u koju svako može imati poverenja. 

LJUBIČASTA

Vi se ubrajate u mudre i nadarene osobe sposobne da zavire u druge svjetove i dimenzije. Vizionar ste na najvišem nivou i puni duhovne ljubavi, takođe ste neko ko može promeniti svet i svoju maštu lako možete da pretvorite u stvarnost.

(Grand Online)