IMA DA POCRKAMO OD GLADI! Predsednik Srbije Obećao Kule I Gradove, Plate 900 Evra.. HLEB POSKUPIO U CELOJ SRBIJI, OVO JE NJEGOVA CENA.. IMA DA PADNETE U NESVEST KADA VIDITE!

Novosti

Cijela Srbija je već dvije godine po vodstvom predsjednika Aleksandra Vučića, a od tada je ona jako uznapredovala kada je u pitanju ekonomski smisao. On je čovjek koji je doveo jako puno investitora sa suhim kešom u srbiji, i koji je izgradio kule i gradove, puteve, vodovodne mreže, pruge nove zgrade u Beogradu, a već je nekoliko puta povećao plate kao i penzije.

Međutim, to nije sve, samo pogledajte sami proces vakcina u Srbiji, jer su oni drugi u cijeloj Evropi kada je u pitanju vakcinisanih, a oni imaju i višak vakcina koji pokazuje i podatak da je čak otvorio i punktove za ostale stanovnike država, a kada ovo kažemo najviše mislimo na Bosnu i Hercegovinu, kao i Hrvatsku, i njihove građane koji su i više nego zahvalni na svemu tome. Ali, na cijeli taj novonastali i dobri standard, došlo je vrijeme i za korekcijom nekih cijena a da pri tome se najviše misli na osnovnu
životnu namirnicu a u pitanju je hljeb. Prema nekim posljednjim informacijama doći do poskupljena u prosjeku od deset do 20 dinara za pola kilograma hljeba. NAravno, ovdje se misli na hljeb Sava, koji će sada u prosjeku da košta od 35 do 40 dinara.

Iz udruženja pekara Srbija Zoran prelica je rekao da je ovo podizanje cijena za hljeb u cijeloj srbiji na nivo Beograda. ali, jedna vekna hljeba u Srbiji opet je i sa ovim cijenama najniža u cijeloj regiji. Dok je u Beogradu opet šarolika situacija, jer je tamo negdje 35 dinara po jednoj vekni, a dok je u nekim dijelovima grada i do 50 dinara.