HOROSK0PSKI ZNAKOVI KOJIMA ĆE KONAČNO SVANUTI U 2023! Da li ste među njima? OČEKUJU VELIKI PREOKRET U ŽIVOTU

Novosti

Jupiter, planeta sreće, vratio se u Ribe, a 20. decembra prelazi u Ovna, što donosi konkretnu inicijativu i realizaciju novih planova

Saturn, planeta za koju mnogi astrolozi tvrde da određuje našu sudbinu, u Vodoliji je posljednje dvije i po godine, a taj period se završava u martu 2023. godine kada mijenja znak i ulazi u Ribe. Ova velika promjena osjetit će se u svakom smislu, a znakovi koji mogu očekivati ​​preokret su Rakovi, Škorpije, Ovan i Bik.

Jupiter, planeta sreće, vratio se u Ribe, a 20. decembra prelazi u Ovna, što donosi konkretnu inicijativu i realizaciju novih planova.

-->

OVAN

Jupiter u Ovnu je važan i za same Ovnove jer će tokom prve polovine 2023. konačno moći da dobiju priliku koju su čekali 12 godina. Već je bilo naznaka takvog događaja u proljeće ove godine, ali je prolongirano. Međutim, Jupiter, planeta sreće, učiniće ono zbog čega je došao Ovnu, što će značiti i konkretnu realizaciju planova.

Saturn u Ribama od marta 2023. godine donosi potpuno drugačiju eru od ove u kojoj se sada nalazimo. Svi ljudi na svijetu prolaze kroz lični test slobode, a Saturn u Vodoliji testira naše strpljenje, društvene grupe, norme i pravila. Institucija braka se mijenja, a sloboda postaje najvažnija stvar na svijetu.

ŠKORPIJA

Saturn u Ribama donosi vam najvažniju lekciju o ljubavi. Moguće je proširenje porodice, ali i susret koji vam može promijeniti život. Pripremite se za sljedeći korak u vašem odnosu sa partnerom. Istovremeno, ovo je ozbiljnija faza učenja, posebno ako ste mladi. Škorpije koje postanu roditelji shvatiće važnost roditeljstva kao takvog.

RAK

Saturn u devetoj kući donosi vam dugo putovanje. Isto tako, ako ste razvedeni, ovo je prilika da upoznate svog sljedećeg partnera. Mladi Rakovi će imati odličnu priliku za učenje i sticanje znanja. Ako imate bilo kakve tužbe, morate imati na umu da će vas Saturn nagraditi ili vratiti nazad, ovisno o tome koliko ste bili pravedni posljednjih godina.

BIK

Jupiter nakon Ovna će od sredine 2023. biti u Biku, donoseći im prosperitet i odlične mogućnosti za napredovanje. Mnogi Bikovi će se zaljubiti, vjenčati i proširiti svoju porodicu. Ovo je prilika da dobijete poslovnu priliku iz snova.