EVO ŠTA POSLJEDNJA CIFRA GODINE ROĐENJA OTKRIVA O VAŠOJ SUDBINI: Brzo provjerite, nama je pogodilo

Novosti

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je posljednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primjer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

maxresdefault


Element #1: Metal (0-1)Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.


Element #2: Voda (2-3)


Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspJešnimu karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primijećuju detalje.


Element #3: Drvo (4-5)Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.


Element #4: Vatra (6-7)Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.


Element #5: Zemlja (8-9)Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće uraditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.