EVO KAKO IZGLEDA MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ, ON JE NJENA NAJVEĆA PODRŠKA: U Braku Su Decenijama – POMAŽE JOJ DA POBIJEDI KANCER

Novosti

Uz bezvremenske hitove koje je iznjedrila Marina Tucaković decenijama se veseli, nekad liječe rane i boli, ali i dočekuju brojni bitni datumi. 

Mama estrade, kako je mnogi zovu, našla je put do ljudske duše, i dan-danas stvara i piše, a dok je mnoge pjevače usrećila svojim darom, ona je svoju sreću pronašla pored supruga Aleksandra Fute Radulovića koji joj je decenijama bezrezervna podrška i uporište.

marina1

Jedno drugom su pružili veliku podršku, ali i utjehu kada im je sin Miloš iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša, a Marina je u više navrata pričala kako bi joj jedina želja bila da se vrati u prošlost i zagrli sina.

-->
screenshot-32

Marina i Aleksandar imaju još jednog naslednika Milana, koji poput roditelja ima dar za pisanje, a majci je bio velika podrška kada je saznala da ima kancer.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja – pričala je Marina medijima i otkrila da sa suprugom prolazi kroz dobro i loše, ali od njihovih malih rituala i maštanja ne odustaju:

– Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko.

Kompozitorka je u više navrata javno ispričala da joj je upravo Futa najveći oslonac, kao i da je ni u jednom trenu ne napušta.

– Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno.

Izvor:Srbijadanas