EKSPERT OTKRIO/ OVAJ NAMJEŠTAJ U KUĆI OTKRIVA DA STE SIROMAŠNI: Svaka druga kuća kod nas ima komad koji je rezervisan za NIŽU KLASU

Novosti

Ekspert Vilijem Henson otkrio je kako postoji nekoliko predmeta u stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

‘Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mješavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboje” – kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo. A onda je proširio spisak:

workfromhome3-sm1604

PLIŠANI MEDVJEDIĆI

-->

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cvijeće i ljubavne izjave.

pixabay-lit

OGROMNA OGLEDALA

Ogromna ogledala na neuobičajenim mestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija – tvrdi ovaj ekspert, piše magazin Žena.

dnevna-spavaca-soba-u-istom-prostoru41

NAMEŠTAJ OD STAKLA

Close-up på eleganta Circus soffbord i silverfärg och spegeln Triangle, lika snygga tillsammans som var för sig ???? . Close-up on the elegant Circus coffee table in silver color and the Triangle mirror, as beautiful together as one by one ????

A post shared by Schangtil Design (@schangtil.design) on Oct 12, 2017 at 10:22am PDT

Sada je već jasno da Henson ima veliki problem sa reflektujućim površinama, a evo šta kaže ovim povodom.

”Održavanje takvog namještaja je takva gnjavaža da o tome ne vredi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav namještaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni’‘, savjetuje ekspert.

jastuci

GOMILA JASTUKA

”Očigledno je da ste sebi jednom priuštili ljetovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bjedniji’ – zaključio je on na kraju.