DA LI SE SJEĆATE OVE SERIJE? POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA FARMER HUAN: Gdje su mu mišići?

Novosti

Mario Simaro (47), latinoamerički glumac kubanskog porijekla jedan je od najpopularnijih glumaca telenovela koje smo svi pratili prije više od deceniju.

Poznat po mišićavom tijelu i ulogama muškaraca koji se bore za svoju ljubav, Mario u petoj deceniji može ponovo da igra nekog latino zavodnika, podjednako ubjedljivo kao prije 15 godina.

Glumac se prvi put pojavio 1995. godine u seriji “Acapulco, cuerpo y alma” (Akapulko, tijelo i duša), poslije čega su uslijedile brojne sapunice – “La usurpadora” (Zlobnica), “Amor latino” (Latino ljubav), “Mar de amor” (More ljubavi) i mnoge druge. Domaća publika ovog glumca pamti iz kolumbijske telenovele ”Skrivene strasti”, gdje je glumio Huana, zgodnog rančera, jednog od tri brata koji planiraju da osvete smrt sestre koja se upustila u vezu sa starijim čovjekom koji ima tri kćerke. Međutim, momci nisu računali na to da će im ljepota sestara ”doći glave”, te su njihovi planovi ”pali u vodu”.

Prije 15 godina žene su uzdisale za njim dok su ga posmatrale na malom ekranu mišićavog i znojavog. Igrao je i u mnogim filmovima, njegovi fanovi sigurno znaju film “The Cuban Connection” (Kubanska veza) i druge. U slobodno virjeme Mario voli da zapjeva i da vrijeme provodi sa svojim ljubimcima.

Ovo je on danas:

https://www.instagram.com/tv/CKg2gZBngYj/