Čuvenu ZLOBNICU danas niko ne prepoznaje: Kažu da se načisto IZ0BLIČILA od botoksa i plastičnih operacija i OVAKO IZGLEDA SA 49 GODINA

Novosti

Čuvena glumica i zvijezda sapunica Gabrijela Spanik (49) šokira iznova i iznova objavama na Instagramu. Mnogi komentarišu da se izobličila zbog botoksa i plastičnih operacija, a njene fotografije i snimci navode na takav zaključak. Pogledajte kako danas izgleda Zlobnica, kako je mnogi znaju po ulozi u istoimenoj telenoveli?

Slike i snimci sa Instagrama glumice Gabrijele Spanik mnogo govore. Sve i da”oduzmete” eventualni fotošop i filtere na njima. A i fotografije zabilježene uživo pokazuju velike promjene na njenom licu, koje čini se nisu djelo prirode.

bb47b0b3-da70-4be0-aade-2dda8b5e91db

Gabrijela Elena Gabi Spanik Utrera (49) kako glasi njeno puno ime tumačlila je 1998. u hit seriji “Zlobnica” Paolu i Paulinu, dobru i zlu sestru.

Iako je igrala i negativan lik, stekla je simpatije publike čiju naklonost lakše osvajaju pozitivni junaci.

Glumicu koja je po ocu porijeklom iz Hrvatske, a po majci iz Venecuele, možda i ne bismo gledali u pomenutoj telenoveli da je ostala pri odluci da završi studije psihologije koje je napustila zbog glume.

Najpoznatija je po ulogama u sapunicama – “Valentina”, “Valerija”, “U ime ljubavi” koja je bila jako popularna i kod nas.

Gledaoce je glumica bila zaintrigirala i izgledom (ranije se takmičila na izborima lepote), a onda je riješila da taj izgled drastično promijeni. Priča se da je glumica botoksom potpuno deformisala lice i da bi znatno drugačije pa i bolje izgledala da nije podlegla trendu “večne mladosti”. Ono što je urađeno ne može se ispraviti, ali ono što se nikako nije promenilo jeste njena popularnost.

Gabrijela je nakon TV serija zablistala i u popularnom TV šouu gde je pokazala zavidno plesačko umeće i sjajnu liniju. Video ali i fotografije iz emisije digle su prašinu na njenom profilu na Instagramu gdje nas često podseća na seriju “Zlobnica”.

Gabrijela Spanik je prije više godina vodila tešku sudsku borbu protiv bivše kućne pomoćnice Marije Selestre Fernandez Babio koja je 2011. optužena na osam godina zatvora jer je trovala glumicu i njenu porodicu. Zvijezda sapunica bila je udata za Miguela de Leona sa kojim ima sina Gabrijela de Hesusa.

(Blic Žena)