CIJELI BALKAN SE DIVIO LJEPOTI “ZLOBNICE”, a od jučer se svi pitaju ŠTA JOJ SE DESILO: Pogledajte najnoviju sliku i ostat ćete bez teksta!

Novosti

Gabriela Spanic je jedna od najvećih zvezda telenovela u svijetu, a domaćoj publici postala je poznata krajem 90-ih kada smo sjedeli ispred malih ekrana željno iščekujući nove epizode čuvene serije “Zlobnica”.

Činjenica da ova glumica ima hrvatske korene učinila je ovu seriju još traženijom u regionu, a Gabriela je bila svojevremno veoma popularna na našim prostorima, i uglavnom je se javnost sjeti s vremena na vrijeme.

Ipak, nakon objave od juče svi se pitaju šta se dešava.

Fotkana u korsetu dok zavaljeno sjedi u stolici Gabrijela po nekim izgleda savršeno, dok su drugi mišljenja da je prešla granicu pristojnosti i veoma se približila vulgarnosti.

Naime, Gabriela je proslavila 47. rođendan, prevremeno je posegnula za metodama protiv starenja, pa se nerijetko u Južnoj Americi, gdje je i dalje vrlo popularna, čuju kritike na njen račun. Sve češće se o njoj piše upravo u tom kontekstu, a nedavno su je fanovi na Instagramu upitali šta joj se desilo sa licem.

Naime, ona je objavila video u kom je vidimo u gro planu, a uprkos tome što ga je provukla kroz filter, evidentno je da je njeno lice pretrpilo znatne promjene zahvaljujući estetskim zahvatima.

“Nekad si imala predivno lice, sad je uništeno”, “S nekoliko bora bi izgledala ljepše, nego s tim razvučenim vještačkim licem”, “Tužno je vidjeti da se tako lijepa žena uništila s previše operacija”, “Izgledaš kao plastična lutke”, bili su samo neki od komentara.

Da li i vi mislite da je glumica pretjerala?

(Žena Blic)